Yandex Metrica

Sitede Ara

Bensu Soral ile sarmaş dolaş halleri olay yaratmıştı! Edis sessizliğini bozdu: Beni şeytan yaptınız

Bensu Soral ile sarmaş dolaş halleri olay yaratmıştı! Edis sessizliğini bozdu: Beni şeytan yaptınız

Şarkıcı Edis, Zeynep Bastık'ın ardından bu kez de Bensu Soral ile samimi şekilde görüntülenmişti. Sosyal medyada Edis hakkında birçok esprili paylaşım yapılmıştı. Şarkıcı, o paylaşımlarla ilgili sessizliğini bozdu.

Magazin

23.01.2024, 19:45

Şarkıcı Edis, hem sahne performanslarıyla hem paylaşımlarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. Edis'in, Tolga Akış ile evli olduğu dönemde Zeynep Bastık ile samimi şekilde dans etmesi olay yaratmıştı. İkilinin o görüntüleri günlerce konuşulmuştu.

Edis bu kez de Oğuzhan Koç - Demet Özdemir'in düğününde Bensu Soral ile görüntülendi. Hakan Baş ile evli olan oyuncu ve Edis'in sarmaş dolaş halleri sosyal medyada büyük tepki çekti. O görüntülerin ardından Edis hakkında birçok esprili paylaşım yapıldı.

Verdiği pozlarla tepki çekmişti! Uraz Kaygılaroğlu sevgilisi Sayna Soleimanpour ile birlikte yeni fotoğraflar paylaştı Verdiği pozlarla tepki çekmişti! Uraz Kaygılaroğlu sevgilisi Sayna Soleimanpour ile... Haberi Görüntüle

"ÇOK SAÇMA, ABARTMAYIN"

Önce Twitter hesabından bu şakalara gülerek karşılık veren Edis, daha sonra konserinde sessizliğini bozdu. Şarkıcı, "Niye benimle dalga geçiyorsunuz? Hayır tamam geçin, çok komiksiniz de. Ben olsam ben de gülerdim de.. Çok saçma abartmayın. Melek gibi insandım yemin ediyorum siz beni şeytan yaptınız." ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading