Yandex Metrica

Bensu Soral'dan Kubilay Aka itirafı! 'Psikolojim bozuldu'

Bensu Soral'dan Kubilay Aka itirafı! 'Psikolojim bozuldu'

Evliliğindeki sorunlar nedeniyle hassas bir süreçten geçen Bensu Soral, Kuruçeşme'de objektiflere yansıdı. Soral, özel hayatıyla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Magazin

23.01.2024, 18:17

2018 yılında nikah masasına oturduğu Hakan Baş ile olan evliliğinde kriz yaşayan Bensu Soral, Kuruçeşme'de görüntülendi. Oyuncu, çıkan haberler nedeniyle psikolojisinin bozulduğunu söyledi. 

"HAKAN'LA DÜŞMAN DEĞİLİZ"

Bensu Soral, eşi Hakan Baş ile ilgili soruya "Hakan ile düşmanlığımız yok. Benim için değerli bir insan, yeri çok ayrı" yanıtını verdi.

"ÇOK YIPRATICI BİR DURUM"

Oyuncuya Cam Tavanlar dizisinde birlikte rol aldığı Kubilay Aka ile çekilmiş samimi fotoğrafları soruldu. Soral, "Keşke arkadaşlıklar bu tip iddialarla kirletilmese. Bu çok yıpratıcı! Hem de kişinin psikolojisini bozan bir durum" ifadelerini kullandı.

"ÇALKANTILI DÖNEM GEÇİRİYORUZ"

Hakan Baş ise geçtiğimiz hafta evlilikleriyle ilgili "Bensu ile uyuşamadığımızı düşündüğümüz bazı konulardan dolayı yaklaşık 3 aydır çalkantılı bir dönem geçirdiğimiz doğru... Bir yandan da toparlamak için karşılıklı çaba sarf ediyoruz. Dışarıdan gelen doğru/yanlış yorumlar süreci daha da zora sokuyor. Sizden de hassasiyet rica ediyoruz." açıklamasını yapmıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading