Yandex Metrica
SON DAKİKA
'Beni kandırdı' demişti! Armağan Çağlayan'dan İhsan Hala'ya zehir zemberek yanıt! Doğruları bir bir anlattı

'Beni kandırdı' demişti! Armağan Çağlayan'dan İhsan Hala'ya zehir zemberek yanıt! Doğruları bir bir anlattı

'İhsan Hala' olarak bilinen ünlü fenomen, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada Armağan Çağlayan'ın kendisini kandırdığını söylemiş, sitem etmişti. Armağan Çağlayan'dan konuyla ilgili açıklama geldi.

Magazin

23.01.2024, 19:59

Sosyal medyada 'İhsan Hala' olarak tanınan Ali İhsan Çolak, geçtiğimiz aylarda Armağan Çağlayan'ın programına konuk olmuş ve hayatıyla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulunmuştu. Daha sonra Caner Toygar'ın Youtube kanalında yayınladığı programa katılan Çolak, Armağan Çağlayan hakkında şaşırtan bir iddiada bulunmuştu.

Çolak, Armağan Çağlayan'ın bir yıllık kirasını ödemek üzere söz verdiğini ancak tutmadığını, programa gitmek için yaptığı 3 bin TL masrafı da kendi cebinden ödediğini öne sürmüştü. Armağan Çağlayan, konuyla ilgili sessizliğini bozdu.

Kate Middleton intihar mı etti? William'ın aldatma hikayesi Kral Charles'ın... Haberi Görüntüle

"NE BANKA NUMARASI VERDİ NE HAVALE KABUL ETTİ"

Bir takipçisinin "Armağan Bey sizi çok seviyorum ama İhsan Hala'ya neden yardım etmediniz. Borç para almış, sizin programınıza gelmiş. En çok izlenen de o oldu bu programda" yorumuna şöyle cevap verdi:

Bir yıllık kirasını ödemek için banka hesap numarası istedik. Bankaya yollamayın dedi. O zaman PTT ile yollayalım dedik. PTT olmaz dedi. Ben size bir arkadaşımın hesabını vereyim oraya yollayın dedi. Açıkçası tanımadığım bir kişinin hesabına para yatırmak doğru gelmedi. Ne bileyim o hesap sahibi kim? Ne iş yapar? Hesap numaranı yolla parayı yollayalım dedik, hesap numarası gelmedi.

Ayrıca biz programa bir vaad karşılığında çağırmadık kendisini. Programda anlattıklarından sonra, ben dedim kitabı ödeyeyim diye. Ama asla ne banka hesap numarası verdi ne de PTT havalesi kabul etti. Ayrıca da kendisini özel VİTO ile çekime köyünden getirttikleri VİTO'nun parası da prodüksiyon tarafından ödendi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading