Yandex Metrica

Ben Bu Cihana Sığmazam'ın Leyla'sı Ebru Özkan'ın eşi bakın kim çıktı! Meğer Gelsin Hayat Bildiği Gibi'nin yıldızıymış

Ben Bu Cihana Sığmazam'ın Leyla'sı Ebru Özkan'ın eşi bakın kim çıktı! Meğer Gelsin Hayat Bildiği Gibi'nin yıldızıymış

Ben Bu Cihana Sığmazam isim heyecanlı bekleyiş son buldu. Başarılı oyuncu Ebru Özkan, dizide Cezayir Türk'ün ilk eşi Leyla'yı canlandırıyor. Ebru Özkan'ın eşini görenler ise şaşıp kaldı. Bir dönem Kurtlar Vadisi'nde rol alan o isim şimdilerde Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinde başrolü üstleniyor.

Magazin

29.03.2024, 01:10

Ben Bu Cihana Sığmazam, 1. bölümüyle izleyici karşısına çıkıyor. Dizi, etkileyici hikayesini yanı sıra güçlü oyuncu kadrosuyla da sezona iddialı bir giriş yapacak. Dizinin başrollerinde Oktay Kaynarca, Ebru Özkan ve Pelin Akil yer alıyor. Ben Bu Cihana Sığmazam'da Cezayir Türk'ün ilk eşine hayat veren Ebru Özkan'ın özel hayatı da mercek altına alındı.

Oyuncunun gerçek hayatta kiminle evli olduğu merak konusu oldu. Ebru Özkan'ın eşi de kendisi gibi ünlü bir oyuncu çıktı.

15 gündür annelik heyecanı yaşıyor! Eda Ece günler sonra ilk kez paylaşım yaptı: Artık... 15 gündür annelik heyecanı yaşıyor! Eda Ece günler sonra ilk... Haberi Görüntüle

EŞİ DE HERKESİN YAKINDAN TANIDIĞI BİR İSİM ÇIKTI

Kurtlar Vadisi Pusu'da hayat verdiği 'Gölge' karakteriyle akıllara kazınan Ertan Saban, şimdilerde Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinde başrolü üstleniyor. Ebru Özkan ve Ertan Saban 2016 yılında dünyaevine girdi. İkilinin 2018 yılında kızları dünyaya geldi. Çift, kızlarına "Biricik" adını verdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading