Yandex Metrica

Bella Hadid'den Ramazan ayı paylaşımı! Savaştaki müslümanlara dikkat çekti

Bella Hadid'den Ramazan ayı paylaşımı! Savaştaki müslümanlara dikkat çekti

Filistin asıllı dünyaca ünlü model Bella Hadid, sosyal medya hesabından Ramazan ayıyla ilgili paylaşım yaptı. Hadid, paylaşımında tutuklu ve savaşta olan müslümanlara değinerek 'Daha huzurlu bir ortamda oruç açmalarını diliyorum.' dedi.

Magazin

23.01.2024, 19:05

Dünyadaki gelişmelere kayıtsız kalmayan Filistin asıllı model Bella Hadid, sosyal medyadan paylaşımlarıyla sık sık müslümanlara desteğini dile getiriyor. Daha önce müslüman ülkelerde yaşanan katliamların ve zulümlerin görmezden gelinmesine, dünyanın uyguladığı çifte standarda tepki gösteren Hadid, paylaşımlarına devam ediyor. Ünlü model, son paylaşımında Ramazan ayının başlamasını kutladı.

Hadid, paylaşımında savaşta olan ve bazı devletler tarafından zulüm gören Müslümanları da unutmadı. Dünyaca ünlü şair Mustafa The Poet'i etiketleyerek yaptığı paylaşımda, oruç ibadetlerini daha huzurlu bir ortamda açmaları için dua etti.

"TÜM MÜSLÜMANLARA GÜÇ VE SEVGİ GÖNDERİYORUM"

25 yaşındaki model paylaşımında "Tüm Müslüman arkadaşlarımı ve takipçilerimi düşünüyorum. Onlara güç ve sevgi gönderiyorum. Tüm Müslüman kardeşlerimin özellikle de tutuklu ve savaştaki Müslüman kardeşlerimin Ramazanlarını kutluyorum. Daha huzurlu bir ortamda oruç açmalarını diliyorum. Selamünaleyküm" ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading