Yandex Metrica

Bebek açıklamasıyla şaşırtmıştı! Seda Sayan'dan hayrete düşüren bir çıkış daha geldi: Yumurtalarını satışa çıkarıyor

Bebek açıklamasıyla şaşırtmıştı! Seda Sayan'dan hayrete düşüren bir çıkış daha geldi: Yumurtalarını satışa çıkarıyor

Nisan ayında sürpriz bir şekilde kendisinden yaşça küçük Çağlar Ökten ile nikah masasına oturan Seda Sayan, yumurtalarını dondurduğunu açıklamıştı. Sayan, yumurtalarını satışa çıkaracağını açıkladı.

Magazin

23.01.2024, 19:58

Seda Sayan, kendisinden 25 yaş küçük meslektaşı Çağlar Ökten ile Nisan ayında sürpriz bir şekilde nikah masasına oturdu. Eşiyle bol bol tatil yapan Sayan, Ökten ile aşk pozlarıyla sık sık adından söz ettiriyor. Ünlü şarkıcı, önceki gün yaptığı 'çocuk' açıklamasıyla gündeme geldi.

Yumurtalarını dondurttuğunu ve çocuk meselesini kapattıklarını söyleyen Sayan'ın o sözleri çok konuşuldu. TV8'de ekrana gelen 2. Sayfa programına bağlanan Seda Sayan, çocuk sahibi olmak hakkında açıklamalarda bulundu.

Bir Kadın Bir Erkek'in Zeynep'i şimdi Bahar'la büyülüyor: Demet Evgar'ın inanılmaz dönüşümü Bir Kadın Bir Erkek'in Zeynep'i şimdi Bahar'la büyülüyor: Demet Evgar'ın... Haberi Görüntüle

"BİZ ÇOCUK İŞİNİ KAPATTIK"

Ünlü şarkıcı, "Muhabir arkadaşım 'Bu evliliği çocukla taçlandırmayı düşünüyor musunuz?' diye sordu. Ben de benim bir yavrum, Çağlar'ın da bir yavrusu var. Biz bu işi kapattık dedim. Ben 20 sene önce yumurtalarımı dondurttum. Gençken dondurulduğunda hiçbir şey olmuyor. Yaş ne olursa olsun sağlıklı yumurtalık anneye enjekte edildiğinde gebelik mümkün oluyor. Benim onları kullanmama gerek kalmayacağı için yumurtaları satarım" dedi.

Doğum anını paylaşan fenomene tepkiler çığ gibi! Altıncı çocuğunun doğumunu Instagram'da yayınladı Doğum anını paylaşan fenomene tepkiler çığ gibi! Altıncı çocuğunun doğumunu... Haberi Görüntüle

"NFT OLARAK SATIŞA ÇIKARACAK"

Dondurduğu yumurtalarını satacağını söyleyen Sayan, "Çağlar'la çocuk konularını hiç konuşmadık. Çağlar'ın bir yavrusunun olması benim için büyük avantaj. İkimiz de işlerimizde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Çağlar'ın çocuğu olmasaydı o yumurtaları kullanırdım. Ben artık torunumu sevmek istiyorum. Yumurtalarımın NFT'sini çıkartabilirim" ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading