Yandex Metrica
SON DAKİKA
Banu Parlak kimdir, kaç yaşında? Banu Parlak öldürüldü mü?

Banu Parlak kimdir, kaç yaşında? Banu Parlak öldürüldü mü?

Fenomen Banu Parlak'ın Instagram hesabından yapılan paylaşımın ardından 'Banu parlak kimdir, öldü mü?' sorularının yanıtı araştırılıyor. Peki Banu Parlak kimdir, öldü mü? Detaylar...

Magazin

25.03.2024, 20:41

Sosyal medyada arabanın içinde şarkı söyleyerek çektiği videolarla tanınan Banu Parlak'ın hesabından şaşırtan bir paylaşım yapıldı. Olayın ardından 'Banu Parlak kimdir?', 'Banu Parlak öldü mü?' soruları araştırılıyor. Peki Banu Parlak kimdir? Fenomen Banu Parlak öldürüldü mü?

Halk TV sunucusu Şirin Payzın Almanya'da kaza geçirdi: Ameliyata alındı Haberi Görüntüle

BANU PARLAK KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

Banu Parlak 1987 yılında dünyaya geldi. Aslen Kastamonuludur. Arabada çektiği playbacklerle tanınarak geniş bir takipçi kitlesinin sahibi oldu. Daha sonra "Narin Yarim" single çalışmasıyla müzik kariyerine adım attı. 2017 yılında Okan Öztürk ile nikah masasına oturan fenomen isim, olaylı bir şekilde boşandı. Çiftin bu evlilikten Duru isimli bir kızı var.

Parlak, şu sıralar açtığı güzellik merkezini işletiyor.

Kate Middleton intihar mı etti? William'ın aldatma hikayesi Kral Charles'ın... Haberi Görüntüle

BANU PARLAK ÖLDÜRÜLDÜ MÜ?

Banu Parlak'ın resmi Instagram hesabından "Sevgili Banu Parlak haince bir saldırı sonucu hayatını kaybetmiştir" şeklinde paylaşım yapıldı. Haber Parlak'ın sevenlerini ve yakınlarını korkuturken şarkıcıdan şoke eden bir açıklama geldi. İş yerinden çıktığında ışıklarda aracına saldırdıklarını ve telefonunu aldıklarını söyleyen Parlak, "Avukatımla birlikte gereken her şey yapılacak. Şu anda çok fazla konuşamıyorum." dedi.

Şarkıcı daha sonra yaptığı açıklamada sosyal medya hesabından gelen paylaşımlara itibar edilmemesi yönünde uyarıda bulundu.

Banu Parlak öldü paylaşımı

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading