Yandex Metrica

Sitede Ara

Bahar Korçan kimdir? Moda tasarımcısı Bahar Korçan neden öldü?

Bahar Korçan kimdir? Moda tasarımcısı Bahar Korçan neden öldü?

Birçok ünlü ismi giydiren moda tasarımcısı Bahar Korçan 57 yaşında hayatını kaybetti. Vefatının ardından Bahar Korçan'ın kim olduğu, neden öldüğü merak konusu oldu. Peki Bahar Korçan kimdir? Bahar Korçan neden öldü? Detaylar...

Magazin

29.03.2024, 13:10

Kariyeri boyunca Tarkan, Demet Akbağ, Sezen Aksu, Yonca Evcimik gibi ünlü isimleri giydiren moda tasarımcısı Bahar Korçan yaşamını yitirdi. Korçan'ın vefat haberini alan ünlülerden art arda başsağlığı mesajları geldi. 'Bahar Korçan kimdir?', 'Bahar Korçan neden hayatını kaybetti?' sorularının yanıtları araştırılıyor. Peki Bahar Korçan kimdir, neden öldü? Merak edilenleri haberimizde derledik...

"Sıfır beden herkese uymaz" demişti! Eski manken verdiği pozlarla Maldivleri... Haberi Görüntüle

BAHAR KORÇAN KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

1964 yılında dünyaya gelen Bahar Korçan, 1992 yılında ismini İstanbul Tekstil ve İhracatçıları Birlikleri'nin düzenlediği yarışmayla duyurdu. 1993 yılında Türkiye'nin ilk moda tasarım ofisini açtı. 1999'da ise İstanbul Moda Günleri'nde En İyi Tasarımcı seçildi.

Modern Dans Topluluğu ve Ankara Devlet Opera ve Balesi'nin yanı sıra Sezen Aksu, Tarkan, Demet Akbağ gibi usta sanatçıları giydirdi.

Korçan, Moda Tasarımcıları Derneği'nin başkanlığını da yapmıştır.

"Sıfır beden herkese uymaz" demişti! Eski manken verdiği pozlarla Maldivleri... Haberi Görüntüle

BAHAR KORÇAN NEDEN ÖLDÜ?

Rutin kontrollerinden 3 ay sonra hastalanarak doktora giden Bahar Korçan'a 2017 yılında yumurtalık kanseri teşhisi konulmuştu. Bir süredir kanserle mücadele eden Korçan, İstanbul'da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. 

Korçan'ın ölüm haberinin ardından bir mesaj yayınlayan Megastar Tarkan, "Çok özel bir ruhtun. Çok güzel bir kalptin. Nurlar, ışıklar içinde uyu Bahar'ım… Çok üzgünüm" dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading