Yandex Metrica
SON DAKİKA
Babası hayatını kaybetti, Aysun Kayacı cenazeye katılmadı!

Babası hayatını kaybetti, Aysun Kayacı cenazeye katılmadı!

Eski manken Aysun Kayacı'nın babası Selahattin Kayacı yaşamını yitirdi. Uzun süredir babasıyla küs olan eski manken, cenaze törenine katılmadı.

Magazin

06.03.2024, 21:15

Eski model ve oyuncu Aysun Kayacı'nın akciğer kanseri nedeniyle bir süredir tedavi gören babası Selahattin Kayacı tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Kayacı'nın cenaze töreni bugün Üsküdar Küplüce Camii'nde düzenlendi.

Baba Kayacı, öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazıyla son yolculuğuna uğurlandı. Kayacı, Kocatepe mezarlığına defnedilirken, cenazeye Aysun Kayacı'nın katılmaması dikkat çekti. 2012 yılında Efe Kapancı ile dünyaevine giren ve sonrasında Londra'ya yerleşen Aysun Kayacı'nın uzun süredir babasıyla küs olduğu biliniyordu.

"BİR GÜN GELİRLER DİYE BEKLEDİ"

Selahattin Kayacı'nın komşusu, "Kızını hep anlatırdı ve kızlarını da çocuklarını da çok severdi. Mutlaka her insanın hataları vardır, hataları vardı belki de bilemiyorum. Kızını sevdiğini ve gurur duyduğunu söylerdi çok güzel olduğunu, aklının da iyi olduğunu söylerdi. Çok üzülürdü. Öteki kızı da İngiltere'deydi. Sanıyorum bir gün gelirler diye beklerdi. Öyle içinde bir burukluk olurdu hep" diye konuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading