Yandex Metrica

Ayşegül Yıldız'ın İbrahim Tatlıses itirafı ağızları açık bıraktı! 'Babam hayatta olsaydı...'

Ayşegül Yıldız'ın İbrahim Tatlıses itirafı ağızları açık bıraktı! 'Babam hayatta olsaydı...'

İbrahim Tatlıses'in eski eşi Ayşegül Yıldız, Gökay Kalaycıoğlu ile 360 Derece programına konuk oldu. İbrahim Tatlıses hakkında konuşan Yıldız, "Babam hayatta olsaydı Tatlıses ile beraber olmayabilirdim" dedi.

Magazin

23.01.2024, 20:13

İbrahim Tatlıses ve Ayşegül Yıldız, 2011-2013 yılları arasında evli kalmış, Elif Ada isminde bir kızları dünyaya gelmişti. Ayşegül Yıldız, Gökay Kalaycıoğlu ile 360 Derece programına konuk oldu. Tatlıses hakkında konuşan Yıldız, babasının ölümünden sonra yaşadıklarını anlattı.

"Sıfır beden herkese uymaz" demişti! Eski manken verdiği pozlarla Maldivleri... Haberi Görüntüle

"DOST VE EBEVEYNİZ"

İbrahim Tatlıses ile ilişkilerinin başlama sürecine ilişkin konuşan Yıldız, "Aşk oldu, güzel şeyler oldu. İbrahim Bey beni çok sevdi ben de ona aşık oldum. Sonu evlilik ve çok güzel bir çocukla noktalandı" dedi. 

Barıştıkları hakkındaki haberlerle ilgili ise, Biz dost ve ebeveyniz. Bizim aynı karede olmamız kadar normal bir durum yok. Sürekli 'barışıyorlar mı' diye haberlerin yapılmasını çok anlamsız buluyorum. Çocuğumuz olduğu için arkadaş kalarak görüşüyoruz. İbrahim Bey'in her konuda iyiliğini isterim" diye konuştu.

15 gündür annelik heyecanı yaşıyor! Eda Ece günler sonra ilk kez paylaşım yaptı: Artık... 15 gündür annelik heyecanı yaşıyor! Eda Ece günler sonra ilk... Haberi Görüntüle

"VURULDUĞUNU ÖĞRENİNCE DİZLERİMİN BAĞI ÇÖZÜLDÜ"

Tatlıses'in vurulduğu an hissettiklerini dile getiren Yıldız, şu ifadeleri kullandı:

"Dizlerimin bağı çözüldü ve dizlerimin üzerine çöktüm. İlk nereden vurulduğunu sordum 'başından' dediler. Öldü mü doğru söyleyin dedim. Çünkü o an tek düşündüğüm şey ona bir şey olduğu ve bana doğruyu söylemedikleri oldu. Hastaneye gidene kadar da hayatta olduğuna inanmadım. Çok zordu, Allah kimseye yaşatmasın. Ben babamı da çok ani bir beyin kanaması sonucu kaybettim. O benim için çok travmatik ve şok ediciydi. İbrahim Bey'de de bu şekilde haber alınca ayrı bir travma olurdu."

Geçtiğimiz hafta babasını kaybetmişti! Oyuncu Damla Ersubaşı yeni bir video paylaştı Geçtiğimiz hafta babasını kaybetmişti! Oyuncu Damla Ersubaşı yeni bir video... Haberi Görüntüle

"BABAM ÖLMESEYDİ İBRAHİM HAYATIMDA OLMAYABİLİRDİ"

Yıldız, "Babanı erken kaybetmemiş olsaydın İbrahim Tatlıses'le birlikte olur muydun?" sorusuna dikkat çeken bir yanıt verdi. Ünlü isim, "Olmayabilirdi. Tam bilmiyorum ama İbrahim Bey hayatımda olmayabilirdi. Babam olsaydı hayatıma girmeyebilirdi. Babama çok düşkündüm ve o dönem ölümünden çok sonra her şey sıcağı sıcağınayken oldu. Ben İbrahim Bey'i çok sevdim ve insanlar bunu bir türlü kabul edemedi. Aşkın gözü kördür ve ben korkmadım. Ben İbrahim Bey'i korkulacak biri olarak da görmedim." dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading