Yandex Metrica

Ayrılık haberini beğenmişti! Esra Erol'a Alişan sorusu!

Ayrılık haberini beğenmişti! Esra Erol'a Alişan sorusu!

Alişan ve Buse Varol'un boşanma haberleri son günlerin en çok konuşulan konusu olurken, Esra Erol'un hamlesi dikkat çekmişti. Ünlü sunucu, Alişan ve Buse Varol'un ayrılık haberini beğenmişti. Bir galaya katılan Erol'a sosyal medyada gündem olan beğenisi soruldu.

Magazin

23.01.2024, 18:50

Esra Erol, önceki gün 'Sonbahara Son Güller' isimli tiyatro oyununun galasına katıldı. Ünlü sunucunun, kardeşi Eda Erol ile bir dönem nişanlı olan Alişan'ın eşi Buse Varol ile evliliklerinde sorun olduğu yönünde Instagram'da paylaşılan bir haberi beğenmesi olay yaratmıştı.

Galada basın mensuplarının karşısına çıkan ünlü sunucuya "Alişan ve Buse Varol'un ayrılık haberini neden beğendiniz?" sorusu soruldu. Erol, "İyi akşamlar" diyerek soruyu yanıtsız bıraktı.

"BAŞKA BİR ŞEYE İHTİYACIM YOK" DEMİŞTİ

Buse Varol, oğlu Burak'ın doğum gününde paylaştığı fotoğrafa "Kardeşin ve sen olduğunuz sürece hiçbir şeye ihtiyacım yok" mesajını yazmıştı. Geçtiğimiz gün Etiler'de objektiflere takılan şarkıcıya eşi Buse Varol'un bu ifadeleri soruldu.

Alişan, "Öyle şeylerle ilgili ben bir şey söylemiyorum. Ben yine aynı şeyi söyleyeceğim, teşekkür ederim. Bununla alakalı konuşmuyorum" şeklinde yanıt vermişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading