Yandex Metrica

Aygün Aydın yeniden hapse giriyor

Aygün Aydın yeniden hapse giriyor

Hakan Sabancı hakkındaki konuşmalarıyla gündeme gelen Aygün Aydın, daha önce 3 gün hapis yatmıştı. Çıktıktan sonra açıklamalarına devam eden Aydın yeniden hapse girecek.

Magazin

23.01.2024, 17:45

Aygün Aydın Sabancıların oğulları Hakan Sabancı ile yaşadıkları nedeniyle gündemden düşmüyor. Sabancı hakkındaki açıklamalarını sürdüren Aydın, geçtiğimiz haftalarda Sabancı ile mesajlarını ifşa etmişti. İş insanının çıkarttığı uzaklaştırma kararını ihlal eden Aydın, 3 gün hapis yatmıştı.

Ancak oyuncu, cezaevinden çıktıktan sonra da açıklamalarına devam etti. Sabancı'yı kast ederek "Beni böceklerin içine atıp öldürmek istedi" diyerek yeni açıklamalar yapan Aydın, yeniden hapis yatacak. 

"AİLESİNİN GÜCÜNÜN ARKASINA SAKLANAN ADAM.."

Hapisten çıktıktan sonra sosyal medyadan Hakan Sabancı'yı hedef alan bir açıklama daha yapan Aydın, "Duygularımla oynayıp beni hamile bırakırken her şey iyi hoştu. Herkes öğrenince mi rahatsız oldun? Daha kendi çocuğuna sahip çıkamamış adam elbette ki avukat ordusuyla saldırıp ailesinin maddi gücünün arkasına saklanacaktır." demişti.

Oyuncu, "Sen beni nasıl o katillerin içine böceklerin içine atıp öldürmeye çalıştıysan andım olsun seni yerle bir etmeden bu dünyadan göçüp gitmeyeceğim." ifadelerini kullanmıştı.

15 GÜN HAPSE ÇARPTIRILDI

Akşam'dan Neslihan Keskin'in haberine göre, Hakan Sabancı'nın avukatları Aydın'ın sosyal medyada tehdit ve tacizlerine devam ettiğini öne sürerek harekete geçti. Sosyal medyada Sabancı için "Hakoş" ve "Şapşal" gibi sözler sarf eden Aydın, tedbir kararını 2. kez ihlal etmesi nedeniyle 15 gün hapis cezasına çarptırıldı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading