Yandex Metrica
SON DAKİKA
Aydemir Akbaş'tan Nebahat Çehre itirafı

Aydemir Akbaş'tan Nebahat Çehre itirafı

Aydemir Akbaş, Nebahat Çehre ile ilgili yorumuyla şaşırttı. Akbaş, "Beyhan olmasa Nebahat Çehre ile evlenmek isterdim." dedi.

Magazin

27.03.2024, 11:33

Türk sinemasının usta oyuncularından Aydemir Akbaş, bugüne kadar 40'ı komedi türünde olmak üzere 127 filmde rol aldı, 8 filmin yönetmenliğini yaptı. Yaklaşık 30 kadar tiyatro oyununda oynayan 85 yaşındaki oyuncu, birçok TV dizisinde rol aldı, 33 filmin senaryosuna imza attı.

Meslektaşı Beyhan Benek ile 1964 yılında dünya evine giren Aydemir Akbaş, Benek ile iki kez boşanıp üç kez evlendi.

Usta isim, Akşam'dan Yasemin İlan'ın sorularını yanıtladı. Akbaş, Nebahat Çehre hakkında söyledikleri ile de gündeme bomba gibi düştü.

"NEBAHAT ÇEHRE İLE EVLENMEK İSTERDİM"

"Eğer Beyhan ile evlenmeseydim nikah masasına oturmak isteyeceğim kişi kesinlikle Nebahat Çehre olurdu. Onun hanımlığına düzenine hayranım, gerçek bir kadındır." ifadelerini kullandı. 

"ONUN GİBİSİ ZOR BULUNUR"

Çehre'nin Yılmaz Güney ile evli olduğu dönemlerde birçok kez evlerine gidip geldiklerini belirten Akbaş, "Muhteşem bir ev hanımıdır. Onun gibi bir kadın zor bulunur. Çok güzel yaşadı, kaliteli insanlarla vaktini geçirdi o yüzden şimdi hayatına kimseyi almıyor. Nebahat'ın kalitesine ulaşmak zordur." dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading