Yandex Metrica
SON DAKİKA
Aydemir Akbaş'tan yürek sızlatan itiraf! 11 günlükken bebeklerini kaybetmişlerdi

Aydemir Akbaş'tan yürek sızlatan itiraf! 11 günlükken bebeklerini kaybetmişlerdi

Usta oyuncu Aydemir Akbaş, konuk olduğu programda yıllar öncesine dair bir itirafta bulundu. Bebeklerini 11 günlükken kaybettiklerini anlatan Akbaş, "İyi ki yaşamamış diyorum" dedi.

Magazin

21.03.2024, 14:38

Usta oyuncu Aydemir Akbaş, 360 TV'de yayınlanan Gökay Kalaycıoğlu ile 360 Derece programına konuk oldu. Oyuncu, özel hayatıyla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Akbaş, yıllardır evli olduğu Beyhan Benek ile bir çocuklarının olduğunu ancak henüz 11 günlükken kaybettiklerini anlattı.

Bebeklerinin ölüm nedenini anlatan Akbaş,  "Bebeğimiz 11 gün yaşadı. Prematüre doğdu, evde özel odada ayırarak camlı bir kapı yaptırarak hemşire tutmuştuk. Çocuğum için kitap yazmayı düşündüm ama Beyhan istemedi. Doktor hatasıydı." dedi.

Halk TV sunucusu Şirin Payzın Almanya'da kaza geçirdi: Ameliyata alındı Haberi Görüntüle

"ÇOCUĞUMA BAKAMAYACAĞIMA İNANDIM"

Usta isim, sözlerine şöyle devam etti:

Doktor, Amerika'ya giderken asistan tayin etmiş. Asistan da çocuğun kakası kontrol edin diye bize söylemeyi unutuyor. Hemşire bana 'çocuk kakasını yapamıyor, huylanıyorum' dedi. Çok önemli bir doktora gösterdik. O da ameliyat yapılması gerektiğini söyledi ama yaşaması %3'tü. Bütün hastaneleri gezdik.

Doğumun gerçekleştiği hastanedeki bir doktor 'ben bu ameliyatı koridorda bile yaparım' dedi. Bizim gittiğimiz doktor müsaade etmedi. Şimdi de iyi ki yaşamamış diyorum. Çünkü ben babamın bize baktığı gibi çocuğuma bakamayacağıma inandım.

Babam yemez bize yedirirdi. Benim için sanatçının çocuğu olması yanlış. Çünkü uğraşamazsın. Sorumluluk sahibi olamazsın ve ben olamazsam deliririm. Bizim zamanımızda tiyatro yapmak çok zordu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading