Yandex Metrica

Aydemir Akbaş'tan canlı yayında yürek burkan itiraf! Eşiyle ilgili açıklaması milyonları gözyaşlarına boğdu

Aydemir Akbaş'tan canlı yayında yürek burkan itiraf! Eşiyle ilgili açıklaması milyonları gözyaşlarına boğdu

Ünlü sanatçı Aydemir Akbaş, katıldığı magazin programında yaptığı açıklamayla herkesi duygulandırdı. 50 yıldan fazla süredir Beyhan Akbaş ile evli olan Akbaş, eşi ile ayrı yaşadıklarını açıkladı.

Magazin

23.01.2024, 19:54

Usta oyuncu Aydemir Akbaş, TV8'de ekrana gelen 2. Sayfa programına konuk oldu. Sanatçı, özel hayatıyla ilgili samimi itiraflarda bulundu. Ünlü isim, eşi Beyhan Akbaş'ın demans hastası olduğunu ve ayrı yaşamak zorunda kaldıklarını açıkladı.

Geçtiğimiz hafta babasını kaybetmişti! Oyuncu Damla Ersubaşı yeni bir video paylaştı Geçtiğimiz hafta babasını kaybetmişti! Oyuncu Damla Ersubaşı yeni bir video... Haberi Görüntüle

"OTELDE YAŞAMAYI DÜŞÜNDÜM"

Eşi Beyhan Akbaş'ın demans olduğunu ve kız kardeşinde kaldığını söyleyen Akbaş, "Ben yalnızım. Geçenlerde 'yaşlı adam evinde öldü, kediler yedi' diye bir Haber okudum. Bende koah var. Kalp falan yok ama kalbin ne yapacağı belli olmaz... Bu durum benim huzurumu kaçırmaya başladı. Biz Beyhan ile 60 senedir beraberiz. Otelde mi yaşasam diye düşündüm. Huzurevine mi yerleşsem dedim. Sonra düşündüm, çalışıyorum. Oradan gelip gitmek zor olacak" ifadelerini kullandı.

Doğum anını paylaşan fenomene tepkiler çığ gibi! Altıncı çocuğunun doğumunu Instagram'da yayınladı Doğum anını paylaşan fenomene tepkiler çığ gibi! Altıncı çocuğunun doğumunu... Haberi Görüntüle

"EŞİMİ GÖRMEK İSTEMİYORUM"

Beyhan Akbaş'ın hastalıktan beri kız kardeşinde kaldığını dile getiren sanatçı, şöyle konuştu:

Onu görmüyorum. Görmek de istemiyorum. 1-2 ay oldu, en fazla 3 ay... Onun gelmesini de istemiyorum. Beni özlüyormuş. Kardeşi de aklı başında bir kız umut vermek istemiyor. Yalnızlığa adapte olmaya çalışıyorum. Onu görmeye gidersem sukoyuveririm. 'Gel' diyebilirim. Ondan da korkuyorum. Ben evimin dışında bir tek İbrahim'de kalmışımdır.

Başka hiçbir yerde kalmamışımdır. Evde bir hizmetçiye tahammülüm yoktur. Ben eve kadın alamam. Beyhan ister. O kafasına kuruyordur 'şimdi ne yapıyor' diye. Benim hayatıma Beyhan'dan başkası giremez.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading