Yandex Metrica

Ayça Ayşin Turan'ın acı günü! Hayatını kaybetti

Ayça Ayşin Turan'ın acı günü! Hayatını kaybetti

Ada Masalı dizisindeki performansıyla adından söz ettiren Ayça Ayşin Turan, gelen ölüm haberiyle yıkıldı. Oyuncunun babası hayatını kaybetti.

Magazin

23.01.2024, 18:16

Star TV'de yayınlanan Ada Masalı dizisinde Haziran rolünü canlandıran Ayça Ayşin Turan aldığı acı haberle yıkıldı. Dizi çekimleri için bir süredir İzmir'de olan oyuncunun babası yaşamını yitirdi. Oyuncudan henüz bir açıklama gelmedi.

Verdiği pozlarla tepki çekmişti! Uraz Kaygılaroğlu sevgilisi Sayna Soleimanpour ile birlikte yeni fotoğraflar paylaştı Verdiği pozlarla tepki çekmişti! Uraz Kaygılaroğlu sevgilisi Sayna Soleimanpour ile... Haberi Görüntüle

AYÇA AYŞİN TURAN KİMDİR?

25 Ekim 1992 yılında Sinop'ta dünyaya gelen Ayça Ayşin Turan, İstanbul Üniversitesi Radyo sinema Televizyon bölümünde eğitim görmektedir. Oyunculuk eğitimini Gazanfer Özcan ve Gönül Ülkü tiyatrosunda almıştır. Oyuncu ayrıca Sinop Belediye Konservatuarı'nda eğitim görmüştür.

Televizyon dünyasına adımını 2011'de yayınlanan Dinle Sevgili dizisiyle attı. Karagül dizisinde canlandırdığı Aslı rolüyle büyük çıkış yakaladı. Daha sonra Hakan Muhafız yapımında rol alan Turan, şimdilerde Star TV'de ekrana gelen Ada Masalı dizisinde rol alıyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading