Yandex Metrica

Avatar Atakan'dan Survivor All Star açıklaması! En yıpratıcı tarafı…

Avatar Atakan'dan Survivor All Star açıklaması! En yıpratıcı tarafı…

Survivor All Star kadrosunda ünlüler takımında yarışacak olan 'Avatar' lakaplı Atakan Arslan, 2016 yılından sonra bir kez daha şampiyonluk istediğini söyledi. Atakan, "Gerginlik kaos seviyorsanız, Survivor'ı izliyorsunuz bu sene" diye konuştu.

Magazin

14.03.2024, 04:04

Final koltuğunda oturabilecek isimlerle ilgili de tahminlerini paylaşan Avatar Atakan, "Karşı takımda Ogeday, Hikmet, Anıl, Berkan, Gökhan gibi iyi isimler var. Kadınlarla da finale oturabileceğimi düşünüyorum. 3 şampiyondan biri son 4 arasında olur" diye konuştu. 2016 yılında düzenlenen Survivor finalinde Serkay Tütüncü'yü geride bırakıp şampiyonluk kupasını kaldıran, yarışmanın iddialı isimlerinden Avatar Atakan, Survivor All Star 2022'de yeniden yarışacak.

15 gündür annelik heyecanı yaşıyor! Eda Ece günler sonra ilk kez paylaşım yaptı: Artık... 15 gündür annelik heyecanı yaşıyor! Eda Ece günler sonra ilk... Haberi Görüntüle

 "ŞAMPİYON OLACAĞIM"

Avatar Atakan açıklamalarında şu sözlere yer verdi: "İnşallah uzun süre kalırım, şampiyon olarak gelirim. Allah izin verirse seyircilerimizin desteğiyle şampiyon olacağım. Tabii ki çok güçlü yarışmacılar var. Adem ile aynı takımdayız. Adem yakın arkadaşım benim. Zorlanacağımı sanmıyorum. Rakibiz, ilk başta karşı takım var söz konusu. Ogeday, Hikmet, Anıl, Berkan, Gökhan var. İyi isimler var. Önce onunla yarışmamız gerekiyor."

Verdiği pozlarla tepki çekmişti! Uraz Kaygılaroğlu sevgilisi Sayna Soleimanpour ile birlikte yeni fotoğraflar paylaştı Verdiği pozlarla tepki çekmişti! Uraz Kaygılaroğlu sevgilisi Sayna Soleimanpour ile... Haberi Görüntüle

"EN YIPRATICI TARAFI AİLEMDEN AYRI KALMAK"

"Gözümü hiç kimse korkutmuyor. Kadınla da finale oturabileceğimi düşünüyorum eğer finalde olursa. 3 şampiyondan biri son 4'te olur muhtemelen. Gidip orada icraat yapmak lazım, konuşmak için erken. Sürpriz oldu benim için de son dakika açıklandım. Gerginlik kaos seviyorsanız, Survivor'ı izliyorsunuz bu sene. Aslan'dan ve eşimden ayrı kalacağım. En yıpratıcı tarafı o olacak diye düşünüyorum. "

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading