Yandex Metrica

Athena Gökhan O Ses Türkiye'den neden ayrıldığını anlattı, şartını ilk kez açıkladı! Gözler Acun Ilıcalı'ya çevrildi

Athena Gökhan O Ses Türkiye'den neden ayrıldığını anlattı, şartını ilk kez açıkladı! Gözler Acun Ilıcalı'ya çevrildi

Athena'nın solisti Gökhan Özoğuz, O ses Türkiye'den neden ayrıldığı hakkında konuştu. Özoğuz, yarışmaya dönmek için bir şartı olduğunu da açıkladı.

Magazin

23.01.2024, 20:04

Gökhan Özoğuz, başrolünü üstlendiği "Kendi Yolumda" filmiyle 25 Kasım'da izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Ünlü müzisyen, Candaş Tolga Işık ile Az Önce Konuştum programına konuk oldu. Kendisine gelen soruları yanıtlayan Özoğuz, O Ses Türkiye'den ayrılmasıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

"Acun'un seninle yollarını ayırması için baskı gördüğü doğru mu?" sorusu üzerine Gökhan Özoğuz, "Özellikle cevap vermek istiyorum" dedi. 

Doğum anını paylaşan fenomene tepkiler çığ gibi! Altıncı çocuğunun doğumunu Instagram'da yayınladı Doğum anını paylaşan fenomene tepkiler çığ gibi! Altıncı çocuğunun doğumunu... Haberi Görüntüle

"ACUN OLURSA GERİ DÖNERİM"

Şarkıcı, "Asla öyle bir şey olamaz çünkü Acun ilk programı yapmaya başladığından beri hep muhabbetimiz aynı gidiyordu. Acun'a 'Sen yoksun ortada ben seninle birlikte buraya geldim. Bizim aramızdaki muhabbetimizle birlikte buradaydık' dedim. 5 sene sonra tamam olduk dedik yani. Aslında program kendi kendine doğal bir evreye götürdü işi. Yoksa devam ederdik de 5 sene zaten yetti baya" ifadelerini kullandı.

Gökhan Özoğuz, "Yine olsa O Ses Türkiye'yi yapmak ister misin?" sorusuna "Acun Ilıcalı olursa evet" diye yanıt verdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading