Yandex Metrica

Ateşböceği Ercan'dan Bülent Ersoy'la ilgili şaşırtan itiraf! Bakın nasıl keşfedilmiş...

Ateşböceği Ercan'dan Bülent Ersoy'la ilgili şaşırtan itiraf! Bakın nasıl keşfedilmiş...

Ateşböceği Ercan olarak tanınan usta komedyen Ercan Bostancıoğlu, verdiği röportajında Bülent Ersoy'la ilgli açıklamalarda bulundu. Komedyen, ünlü sanatçının nasıl keşfedildiğini anlattı.

Magazin

23.01.2024, 18:28

Ateşböceği Ercan olarak bilinen Ercan Bostancıoğlu, Magazinsortie.com Yayın Yönetmeni Olcay Ünal Sert'e samimi açıklamalarda bulundu. Zeki Müren, Bülent Ersoy ve Ajda Pekkan gibi sanatçılarla anılarını anlatan 85 yaşındaki komedyen, Bülent Ersoy'a kırgın olduğunu ifade etti.

"BÜLENT ERSOY'U İLK DİNLEYEN BENİM"

Bostancıoğlu, "Bülent Ersoy'u piyasaya siz mi Müjdat Gezen mi soktu?" sorusuna şöyle yanıt verdi:

"Onu piyasaya getiren benim. İlk olarak Beyaz Kelebekler'den Turgut'a götürdüm. Sonrasında Turgut'la beraber Müzeyyen Abla'ya götürdük. Bülent Ersoy'u ilk defa benzin istasyonunda dinleyen benim. İlk dinlediğimde çok beğendim. Fenerbahçe'de benzin istasyonunda bir arkadaşım dinletti. Turgut'la birlikte Müzeyyen Senar'la görüşmesini sağladık. Müzeyyen Abla'da Maksim Gazinosu'ndan Fahrettin Aslan'la görüştü ve sahnelere o çıkardı... Bülent tabi güçlü bir ses o günlerden bu günlere geldi."

"BUNLARA MALZEME OLACAK BİRİ DEĞİLİM"

Eşini 15 yıl önce kaybettiğinde Bülent Ersoy'un aramamasına sitem eden Bostancıoğlu, "Sizi aramadığı için kırgın mısınız?" sorusuna "85 yaşında bunlara malzeme olacak bir insan değilim ben. Boşver." şeklinde yanıt verdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading