Yandex Metrica
SON DAKİKA
Atatürk rolüyle tanınan ünlü oyuncu Göksel Kaya son haliyle hayranlarını yasa boğdu! Eşinden şiddet gördü, tanınmayacak hale geldi

Atatürk rolüyle tanınan ünlü oyuncu Göksel Kaya son haliyle hayranlarını yasa boğdu! Eşinden şiddet gördü, tanınmayacak hale geldi

Atatürk'e benzerliği ile tanınan Göksel Kaya, 4 yıl önce nikah masasına oturduğu Handan Sarıhan Kaya'nın kendisine şiddet uyguladığını iddia etti. Kaya, darp edildiği gerekçesiyle eşinden şikayetçi oldu.

Magazin

26.02.2024, 17:45

Mustafa Kemal Atatürk'e benzerliği ile bilinen ve katıldığı etkinliklerde Atatürk'ü canlandıran Göksel Kaya, eşi Handan Sarıhan Kaya'dan şikayetçi oldu. Kaya, eşi tarafından darp edildiğini iddia etti. Hastanede tedavi gören Kaya'nın vücudundaki darp izleri doktor raporunda yer aldı.

"BU ŞEKİLDE SANA BAKAMAM" DEDİ

2 yıl önce akciğer kanseri tanısı konulmasıyla eşiyle arasında gerginlikler başladığını söyleyen Göksel Kaya, "2 yıl tedavim sürdü ve daha sonra yapılan tetkiklerde beyne de sıçradığı tespit edildi. Onun da tedavisine başlandı. Bu hastalık bende denge kaybına neden olurken ayakta duramaz oldum. Evde yığılıp kaldım. Eşimle paylaştığımda bana 'Bu şekilde sana bakamam. Ben çalışıyorum' dedi. Tartışmalarımız başladı" diye konuştu.

"YUMRUK VE TEKME ATTI"

1 ay Gebze'de kardeşinin yanında kaldıktan sonra eşinin aramasıyla Ankara'ya döndüğünü anlatan Kaya, "Eşim tedaviye Ankara'da devam edelim dedi. Keşke gitmez olaydım. Niyet farklıymış meğer. Akşam evde tartışma kavga başladı. Denge kaybım olduğu için çocuk bile dokunsa yere düşüyorum. Tartıştık, diye eşim bana vurdu ve düştüm. 'Kalkamıyorum, tut elimi' dedim 'Geber, bana ne' dedi. 3 saat beni yerde bıraktı, yumruk ve tekme attı" dedi.

"CÜZDANIMI ALIP BENİ SOKAĞA BIRAKTI"

Göksel Kaya, toparlandığında durumu kardeşlerine anlattığını ve gelip kendisini aldıklarını belirtti. Eskiden güreş yaparken kaburgasının kırıldığını söyleyen Kaya, "Betonda yatarken kaburgam çok rahatsız etti. O da kırık olan kaburgama tekme attı. Amacı beni öldürmek. Telefonumu alıp parçaladı kimseye ulaşamayım diye. 4 yıl önce evlenmiştik ve aramızda geçimsizlik yoktu.

Hastalıktan sonra geçimsizlik başladı. Ankara’dan Gebze’ye gelirken de kılık kıyafetimi vermedi. Saatimi, şövalye gümüş yüzüğümü parmağımdan aldı. Cüzdandaki paralar, kimliğimi alıp, dımdızlak beni sokağa bıraktı. Bende şikayetçi oldum" ifadelerini kullandı.

Olaya ilişkin soruşturma başlatılırken, Göksel Kaya'nın eşi Handan Sarıhan Kaya'nın polis merkezine ifade vereceği öğrenildi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading