Yandex Metrica

Aslı Enver ve Sarp Batur neden ayrıldı?

Aslı Enver ve Sarp Batur neden ayrıldı?

Geçtiğimiz yazdan beri aşk yaşayan Aslı Enver ve Sarp Batur'un ayrıldığı iddia edildi. Batur'un evlenmek istememesi nedeniyle Aslı Enver'in ayrılık kararı aldığı söyleniyor.

Magazin

12.03.2024, 13:48

2012 yılında meslektaşı Birkan Sokullu ile evlenen ancak 3 yıl sonra boşanan Aslı Enver, daha sonra Murat Boz'la aşk yaşamaya başlamıştı. Ancak şarkıcının evlilik fikrine sıcak bakmaması nedeniyle çift yollarını ayırmıştı.

Geçtiğimiz yazdan beri Enis-Figen Batur çiftinin oğlu Sarp Batur'la birlikte olan Aslı Enver, bu ilişkisinde de hüsrana uğradı. Hürriyet'ten Mehmet Üstündağ'ın haberine göre; Batur'un daha önce bir evlilik yapması ve bir çocuk sahibi olması nedeniyle evliliğe yanaşmadığı iddia edildi. İlişkisinde gelecek görmeyen Enver'in üzülerek ayrılık kararı aldı.

Oyuncu, ayrılık kararının ardından toparlanmak için kasım ayı başlarında kız kardeşi Anıl Enver ile birlikte Meksika'ya tatile gitti. Güzel oyuncu, erkek kardeşi Akın Enver'in yaşadığı Meksika'da yaptığı tatille hem dinlendi hem de yeğeni Liya ile birlikte vakit geçirdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading