Yandex Metrica

Aslı Bilimlier ihanetin ardından ilk kez görüntülendi! Gözyaşlarını tutamadı

Aslı Bilimlier ihanetin ardından ilk kez görüntülendi! Gözyaşlarını tutamadı

Şarkıcı Deha Bilimlier ile Gülşah Saraçoğlu'nun yasak aşk yaşadığı iddiası olay yaratmıştı. Deha'nın eşi Aslı Bilimlier, önceki gün arkadaşlarıyla bir araya geldi. Bilimlier, arkadaşlarından konuyla ilgili fikir aldı.

Magazin

23.01.2024, 18:37

Şarkıcı Deha Bilimlier ve modacı Gülşah Saraçoğlu'nun yasak aşk yaşadığı iddiasının yankıları devam ediyor. Deha, olayın ardından eşi Aslı Bilimlier'in kendisini evden kovduğunu açıklamıştı.

Yaşanan olayların ardından Aslı Bilimlier, önceki gün Suadiye'de Özlem Yıldız ve Emine Ün'ün de aralarında bulunduğu arkadaşları ile bir araya geldi. Durum karşısında ne yapacağını bilemeyen Bilimlier'in, arkadaşlarından fikir aldığı öğrenildi. 

Sabah'tan Gökhan Gökduman'ın haberine göre; Emine Ün ve Özlem Yıldız arkadaşlarına bir süre dil döktü. Aslı Bilimlier'in gözyaşlarına hakim olamadığı görüldü. Üç çocuğu olan Aslı Bilimlier'in evlilikle ilgili kararını çocuklarını düşünerek vereceği de öğrenildi.

KÖŞE KAPMACA OYNADI

Geçtiğimiz günlerde Etiler'de bir mekanda sevenleriyle buluşan Deha, kendisine ihanetle ilgili sorular sormak isteyen basın mensupları ile köşe kapmaca oynamış, mekanın mal kabul çıkışından çıkarak mekanı terk etmişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading