Yandex Metrica

Aşk Mantık İntikam setinde skandal! Oyuncunun iddiaları şoke etti

Aşk Mantık İntikam setinde skandal! Oyuncunun iddiaları şoke etti

Aşk Mantık İntikam dizisinde Reyhan Korfalı rolünü canlandıran Birgül Ulusoy, dizinin yapımcısı, yönetmeni ve oyuncularıyla ilgili çarpıcı iddialarda bulundu.

Magazin

23.01.2024, 18:21

Fox TV'nin sevilen dizisi Aşk Mantık İntikam'da Reyhan Korfalı'yı oynayan Birgül Ulusoy, projeden ayrılma kararı almıştı. Oyuncu, dizinin yapımcı ve yönetmenleriyle ilgili çok konuşulacak açıklamalarda bulundu. İnternet üzerinden yayınlanan bir programa konuk olan Ulusoy, dizi sektörüyle ilgili "Yapımcı ya da yönetmeni Boğaz'da yemeğe götürmezseniz rolünüz azaltılır" dedi.

"ONA ROL YAZ, BUNA YAZMA DİYORLAR"

Dizi içerisinde birçok denge olduğunu söyleyen ve "Kimseyi zan altında bırakmayayım" diyen Ulusoy, şöyle konuştu:

"Bir rol için anlaşıyorsunuz. Rol için ilerlemeler vaadediliyor. Esas kız ve esas oğlanın hikayesi ilerlerken senaristlerin kafası karışıyor ya da yapımcı 'Ona yaz, buna yazma' şeklinde müdahil olunca yan roller atıllaşıyor. Oyuncu olarak 'Benim burada ne işim var' diyorsun."

"YAPIMCIYI YEMEĞE DAVET ETMEDİĞİM İÇİN..."

Ben yapımcıyı Boğaz'da karides yemeye davet etmediğim için, yönetmene düğününde altın kolye takmadığım için. Böyle ilişkilerin içinden geçiyor bu işler. Belli bir grubun içindeysen oyunculuk yapıyorsun. Belli insanlarla dirsek temasın varsa oyunculuk yapıyorsun. Bunun dışında senin ne kadar iyi bir oyuncu olduğunun hiçbir önemi yok."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading