Yandex Metrica

Aşk Mantık İntikam'ın yıldızı Burcu Özberk kalbini aşka kapattı mı? Çok konuşulacak açıklama

Aşk Mantık İntikam'ın yıldızı Burcu Özberk kalbini aşka kapattı mı? Çok konuşulacak açıklama

Burcu Özberk, önceki akşam bir tiyatro gösterisine katıldı. Gösteri öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Özberk, aşk hayatıyla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Magazin

23.01.2024, 18:24

Aşk Mantık İntikam dizisinde Esra karakterine hayat veren Burcu Özberk, başarılı performansıyla adından söz ettirmeyi başarıyor. Oyuncu, önceki akşam Erdal Beşikçioğlu'nun tiyatro gösterisine katıldı. Gösteriden önce gazetecilerin sorularını yanıtlayan Özberk, özel hayatına dair samimi açıklamalar yaptı.

"HER ŞEYE KARŞI AŞK VAR HAYATTA"

Magazin Burada'nın haberine göre; basın mensuplarının "Hayatımda bir kez aşık oldum" sözlerini hatırlatmasının üzerine Burcu Özberk, "Röportajımda ne dediysem o." yanıtını verdi.

"Aşka kalbinizi kapattınız mı?" sorusuna ise başarılı oyuncu, "Aşka neden kalbimi kapatayım. Her şeye karşı aşk var hayatta. Yaptığım mesleğe karşı aşk hissetmesem, oyunculuk da yapamazsın. Bir şeye aşk hissetmezsen onu yapamazsın. Aşk güzel bir şey." dedi.

"AŞK BİR HASTALIK GİBİ"

Burcu Özberk, daha önce verdiği bir röportajında "Aşk bence bir bağımlılık, hastalık gibi. Hayatımda ilk defa birinin her anımda yanımda olmasını istedim. Ama beni başka birine dönüştürdü. Özgürlüğümden, yaşam kalitemden vazgeçtim." ifadelerini kullanmıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading