Yandex Metrica

Aşk Mantık İntikam'ın Çınar'ı Burak Yörük'ün sevgilisi şok etti! Güzelliğiyle sosyal medyayı salladı

Aşk Mantık İntikam'ın Çınar'ı Burak Yörük'ün sevgilisi şok etti! Güzelliğiyle sosyal medyayı salladı

Başrollerini Burcu Biricik ve İlhan Şen'in paylaştığı Aşk Mantık İntikam dizisinde hayat verdiği 'Çınar' karakteriyle adından söz ettiren yakışıklı oyuncu Burak Yörük'ün sevgilisi Tuana Yılmaz, güzelliğiyle sosyal medyayı salladı.

Magazin

23.04.2024, 12:16

FOX TV'nin sevilen dizisi Aşk Mantık İntikam'da rol alan ünlü oyuncu Burak Yörük, özel hayatıyla sık sık magazin gündemini meşgul ediyor. Burak Yörük'ün tasarımcı sevgilisi Tuana Yılmaz, Instagram hesabından paylaştığı cesur pozlarıyla beğeni topladı. 1995 yılında İstanbul Şişli'de dünyaya gelen Burak yörük, 2002 yılında yer aldığı Sırlar Dünyası dizisiyle oyunculuğa adım attı. Ardından 20 Dakika, Ben Onu Çok Sevdim, Baraj gibi yapımlarda rol aldı.

Geçtiğimiz hafta babasını kaybetmişti! Oyuncu Damla Ersubaşı yeni bir video paylaştı Geçtiğimiz hafta babasını kaybetmişti! Oyuncu Damla Ersubaşı yeni bir video... Haberi Görüntüle

SİBİL ÇETİNKAYA İLE AŞK YAŞAMIŞTI

Anne ve babasının medya sektöründe yer almasından ötürü, oyunculukla henüz çocuk yaşlarda tanışan Yörük, Beykent Üniversitesi'nde Tiyatro eğitimi aldı. Şimdilerde Aşk Mantık İntikam dizisinde Melisa Döngel'in kardeşi Çınar'ı canlandıran Yörük, bir dönem fenomen Sibil Çetinkaya ile aşk yaşamıştı. Burak Yörük'ün Sibil Çetinkaya'ya ihanet ettiği, ikilinin bu nedenle ayrıldıkları öne sürülmüştü. Yörük, şimdilerde tasarımcı Tuana Yılmaz ile birlikte. Tuana Yılmaz, güzelliğiyle sosyal medyanın gündemine oturdu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading