Yandex Metrica
SON DAKİKA
Aşk iddialarıyla gündeme gelmişti... Defne Samyeli hakkında çıkan haberlere isyan etti! 'Hayatıma saygı duyun'

Aşk iddialarıyla gündeme gelmişti... Defne Samyeli hakkında çıkan haberlere isyan etti! 'Hayatıma saygı duyun'

Defne Samyeli, sevgilisi olduğu iddia edilen iş insanı Onur Arıkan ile geçtiğimiz hafta görüntülenmişti. Bebek'te görüntülenen şarkıcı, hakkında çıkan haberlere tepki gösterdi.

Magazin

23.01.2024, 18:55

Sahnede giydiği iddialı kostümlerle ve özel hayatıyla sık sık gündeme gelen Defne Samyeli'nin kendisinden 9 yaş küçük Onur Arıkan ile aşk yaşadığı iddia edilmişti. Önceki gün bir arkadaşıyla Bebek'te objektiflere yansıyan Samyeli, "Yanımdaki arkadaşımı da belki aşk diye yazarsınız" diyerek çıkan haberlere isyan etti.

"SANSASYONEL OLABİLİR AMA HOŞ DEĞİL"

Geçtiğimiz hafta Onur Arıkan ile görüntülenen ve 'sobelendi' diye haber yapılan ünlü şarkıcı, "Arkadaşlarım benimle yemek yiyebilirler, beni izlemeye gelebilirler. Yakalanmak falan kardeşimle çıktığım bir yerde, arabada yanımda ailem varken 'sobelendi' demek pek olmuyor. Benim ailem varken yüzleri blurlanıyor ve sanki baş başaymışım gibi servis ediliyor. Sansasyonel olabilir ama güzel değil" sözleriyle tepki gösterdi.

"ÖZEL HAYATIMA SAYGI DUYUN"

Basın mensuplarının "Konu hakkında size soru soruldu; yanıtlamadınız" demesi üzerine Samyeli, "Özel hayatımın mahremiyetine ben saygı duyduğum için paylaşmak istemedim. Lütfen siz de saygı duyun." dedi.

"SEVDİĞİM İŞLER DEĞİL"

Sorulara 'evet' ya da 'hayır' diye yanıt vermemesinin nedenini açıklayan şarkıcı, "Arkadaşlarımın kendi seçmedikleri ve tercih etmedikleri haberlerin parçaları olmalarına benim de itiraz ediyor olmam. Ben bir yere gidebilirim, yemek yiyebilirim, sosyalleşebilirim, benim sahnemi izlemeye herkes gelebilir. Bu gibi sansasyonel haberler yapıldığı zaman hoş olmuyor. Benim sevdiğim işler değil bunlar" şeklinde konuştu.

"SOBELENMEDİM"

Özel hayatıyla ilgili gündeme gelmek istemediğini belirterek muhabirlere sert çıkan şarkıcı, "Özel hayatımla ilgili konu olmayı arzu etmiyorum. Siz işinizi yapıyorsunuz. Sormak zorunda olduğunuz zaman güzel ama gördüğünüz bir şeyi farklı yansıtmak güzel bir şey değil. Çünkü sobelenmedim" ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading