Yandex Metrica

Aşk iddialarını yalanlayan Serenay Sarıkaya yakayı ele verdi! İkilinin ilişkisini görüntüler ortaya çıkardı

Aşk iddialarını yalanlayan Serenay Sarıkaya yakayı ele verdi! İkilinin ilişkisini görüntüler ortaya çıkardı

Dijital projesinin çekimleri için bir süredir Adana'da olan oyuncu, bir günlüğüne İstanbul'a geldi. Birkaç ay önce Umut Evirgen ile aşk yaşadığı iddialarını yalanlayan Sarıkaya, sevgilisinin aracında görüntülendi.

Magazin

23.01.2024, 18:26

Serenay Sarıkaya, dijital platform için çekilen Şahmeran dizisinin çekimleri için uzun süredir Adana'da bulunuyor. Oyuncu, bir günlük arada İstanbul'a geldi. Rumelihisarı'nda bir balık restoranı çıkışı objektiflere yansıdı. Umut Evirgen'in aşk itirafının hatırlatılması üzerine oyuncu soruları yanıtsız bırakarak "Teşekkür ederim" demekle yetindi. Sarıkaya, aracına binerek mekandan hızlıca ayrıldı.

UMUT EVİRGEN'İN ARACINDA YAKALANDI

Başarılı oyuncu, mekandan ayrıldıktan sonra gece yarısı aşk yaşadığı konuşulan Umut Evirgen'in aracında görüntülendi. Sorulara yanıt vermeyen oyuncu, Etiler'de bulunan evine gitti. Böylelikle ikilinin aşkı belgelenmiş oldu.

Geçtiğimiz eylül ayında gazetecilerin "Hayırlı olsun diyelim mi?" sorusu üzerine Sarıkaya, "Yok arkadaşlar, sizin de dediğiniz gibi; bunlar iddia. Böyle şeylerle uğraşmaktan, bu haberlerden sıkıldım" demişti.

Ancak Umut Evirgen geçtiğimiz ay yaptığı açıklamada "Serenay ile aşk yaşadığımız doğru" diyerek itirafta bulunmuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading