Yandex Metrica

Aşk 101'in yıldızı Selahattin Paşalı baba oluyor! Düğün tarihi belli oldu mu?

Aşk 101'in yıldızı Selahattin Paşalı baba oluyor! Düğün tarihi belli oldu mu?

Kalp Atışı, Babil gibi projelerde de yer alan Selahattin Paşalı, ilk sezonu 24 Nisan 2020'de Netflix'te yayınlanan Aşk 101 dizisindeki Osman rolü ile ününe ün kattı. Osman rolü ile oldukça iyi bir çıkış yakalayan Selahattin Paşalı'nın baba olacağı iddia ediliyor.

Magazin

23.01.2024, 18:44

En son Aşk 101 projesindeki 'Osman' rolü ile izleyicilerin karşısına çıkan genç oyuncu Selahattin Paşalı'nın baba olacağı iddiası gündem yarattı. İddialara göre Selahattin Paşalı'nın 2 yıldır birlikte olduğu ve dünyaca ünlü manken Barbara Palvin'e çok benzetilen sevgilisi Lara Tümer hamile. Peki Selahattin Paşalı ile Lara Tümer evlenecek mi?

Doğum anını paylaşan fenomene tepkiler çığ gibi! Altıncı çocuğunun doğumunu Instagram'da yayınladı Doğum anını paylaşan fenomene tepkiler çığ gibi! Altıncı çocuğunun doğumunu... Haberi Görüntüle

AÇIKLAMA BEKLENİYOR

Selahattin Paşalı'nın 2 yıldır birlikte olduğu sevgilisi Lara Tümer'in 4 aylık hamile olduğu iddia ediliyor. Ayrıca ikilinin evlilik hazırlığında olduğu söyleniyor. Tüm bu iddialar gündemde dolaşırken ikiliden henüz herhangi bir açıklama gelmedi. Selahattin Paşalı sevgilisi Lara Tümer ile Instagram'da sık sık fotoğraf paylaşıyor.

'Hesabı yapılamaz' dedi! Acun Ilıcalı aylık kazancını açıklayamadı! 'Hesabı yapılamaz' dedi! Acun Ilıcalı aylık kazancını açıklayamadı! Haberi Görüntüle

BARBARA PALVİN’E BENZERLİĞİ DİKKATLERİ ÇEKİYOR

Selahattin Paşalı'nın sevgilisi Lara Tümer hakkında sosyal medyada oldukça yorum yapıldı. Dünyaca ünlü manken Barbara Palvin'e benzetilen Lara Tümer hakkında kullanıcılar, "Yerli Barbara" tarzında yorumlarında bulunuyor.  

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading