Yandex Metrica

Aşı olmamıştı! İbrahim Çelikkol'un eşi Mihre Mutlu'dan kötü haber

Aşı olmamıştı! İbrahim Çelikkol'un eşi Mihre Mutlu'dan kötü haber

Son zamanlarda adı boşanma iddialarıyla gündeme gelen İbrahim Çelikkol'un eşi Mihre Mutlu'dan kötü haber geldi. Mutlu 4,5 ay içerisinde 2. kez koronavirüse yakalandı.

Magazin

23.01.2024, 18:36

İbrahim Çelikkol ile boşanacakları yönünde iddialarla gündeme gelen Mihre Mutlu 4,5 ay içinde ikinci kez koronavirüse yakalandığını duyurdu. 

Geçtiğimiz hafta babasını kaybetmişti! Oyuncu Damla Ersubaşı yeni bir video paylaştı Geçtiğimiz hafta babasını kaybetmişti! Oyuncu Damla Ersubaşı yeni bir video... Haberi Görüntüle

'AŞI OLMADIĞIM İÇİN BU KADAR AĞIR GEÇİRİYORUM'

Ailecek karantinada olduklarını söyleyen Mutlu, 'Belki de aşı olamadığım için hastalığı bu kadar ağır geçiriyorum' açıklamasında bulundu.

Doğum anını paylaşan fenomene tepkiler çığ gibi! Altıncı çocuğunun doğumunu Instagram'da yayınladı Doğum anını paylaşan fenomene tepkiler çığ gibi! Altıncı çocuğunun doğumunu... Haberi Görüntüle

ÇİFT EVDE KARANTİNADA

ATV ekranlarında perşembe akşamları izleyiciyle buluşan Bir Zamanlar Çukurova dizisinin Hakan'ı 39 yaşındaki oyuncu İbrahim Çelikkol ile 2017 yılında evlenen mimar Mihre Mutlu koronavirüs testinin pozitif çıktığını duyurdu. Ali adında bir oğulları olan ve boşanma kararı aldıkları konuşulan çiftin evlerinde karantinada oldukları öğrenildi.

15 gündür annelik heyecanı yaşıyor! Eda Ece günler sonra ilk kez paylaşım yaptı: Artık... 15 gündür annelik heyecanı yaşıyor! Eda Ece günler sonra ilk... Haberi Görüntüle

PCR TESTİ SONUCU POZİTİF ÇIKTI

Instagram'ı sık kullanan Mihre Mutlu, 'Çok hastayım, o yüzden buralarda yokum. PCR testimin sonucunu bekliyorum' dedikten sonra koronavirüs test sonucunun pozitif çıktığını öğrendi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading