Yandex Metrica

Sitede Ara

Asena'dan özel hayatına dair çarpıcı itiraf! 'Benim gibi kadınlar...'

Asena'dan özel hayatına dair çarpıcı itiraf! 'Benim gibi kadınlar...'

Dansçılığı bırakıp moda sektörüne yönelen Asena, Gökay Kalaycıoğlu'nun sunduğu 'Gökay Kalaycıoğlu ile 360 Derece' programına konuk oldu. Ünlü isim, yıllardır süren maskülen tavrıyla ilgili samimi bir açıklamada bulundu.

Magazin

23.01.2024, 20:06

Oryantal Asena, yıllar önce evlendikten sonra yurt dışına taşınmış ve dansçılığı bırakarak moda sektörüne yönelmişti. Kendi gelinlik markasını kuran Asena, geçtiğimiz günlerde ilk defilesini yapmış, podyumda duygusal anlar yaşamıştı. Eski oryantal, 360 TV'de ekrana gelen Gökay Kalaycıoğlu ile 360 Derece programına konuk oldu.

15 gündür annelik heyecanı yaşıyor! Eda Ece günler sonra ilk kez paylaşım yaptı: Artık... 15 gündür annelik heyecanı yaşıyor! Eda Ece günler sonra ilk... Haberi Görüntüle

"HAYATA 1-9 YENİK BAŞLAYAN KADINLAR DUVAR ÖRER"

Mizacının sert olmasıyla akıllara kazınan Asena, sunucunun  "Bu maskülen duruşun hayatın sana getirdiği zorluklara karşı bir duvar mı?" sorusu üzerine şöyle yanıt verdi:

"Aynen öyle. Benim gibi bütün kadınlar aynı şekildedir. Emin olun hayatla mücadele eden, 1-0 yenik başlayan bütün kadınlar, hayatın onlara verdiği kamçıyla öyle bir duvar örer ki... Alanımıza kimse giremez. Ben istersem girebilir. Ben Karadeniz çocuğu olduğum için çocukluğum odun keserek, kuyudan su çıkartarak geçti. Ben doğduğumdan beri kendimi hep ünlü zannediyordum."


 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading