Yandex Metrica

Arto'dan Serkan Kaya hamlesi! Yeniden davalık oldular 'Arto mudur, zırto mudur'

Arto'dan Serkan Kaya hamlesi! Yeniden davalık oldular 'Arto mudur, zırto mudur'

Şarkıcı Serkan Kaya, aynı düğünde sahne aldığı Arto'nun kendisine hakaret ettiğini iddia ederek tazminat davası açmıştı. Arto'dan da karşı hamle geldi.

Magazin

06.04.2024, 08:37

Serkan Kaya, Arto'nun kendisine hakaret ettiğini iddia ederek 20 bin TL'lik tazminat davası açmıştı. Kaya, Arto'nun "Serkan Kaya, sahne öğren biraz. Hiçbir b..a yaramıyorsun" diyerek kendisini aşağıladığını öne sürmüştü.

Dava devam ederken Arto'dan da karşı hamle geldi. Arto, asıl hakarete maruz kalanın kendisi olduğunu iddia ederek karşı dava açtı.

"ŞEBEK, GERİZEKALI"

Dava dilekçesinde şu ifadeler yer aldı:

"Serkan Kaya, organizasyonun ardından Instagram üzerinden 'Arto mudur, zırto mudur şebek geri zekalı' şeklinde bir açıklama yapmıştır. Bu açıklamaları nedeniyle Arto, toplumun gözü önünde küçük düşürülmüş, kişilik hakları saldırıya uğramıştır. Bu nedenle 10 bin liralık manevi tazminatın Serkan Kaya’dan tahsilini istiyoruz."

Davanın ilk duruşması İstanbul Asliye Hukuk Mahkemesi'nde görüldü. İlk duruşmada her iki tarafı da avukatları temsil etti. Mahkeme, tarafların sulh olmaması üzerine tanıkların dinlenmesi için duruşmayı erteledi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading