Yandex Metrica

Arka Sokakların Efsane ismi Diziden ayrıldı. Hangi isim veda etti?

Arka Sokakların Efsane ismi Diziden ayrıldı. Hangi isim veda etti?

17 Sezondur Cuma akşamlarının vazgeçilmez dizisi Arka Sokaklar'dan izleciyi şaşırtan haber geldi. merak edilen o isim ve anlaştığı yeni dizi detaylar haberimizde..

Magazin

05.04.2024, 20:32

Kanal D ekranlarında uzun bir zamandır izleyiciden  uzak kalan ve yeni bölümleri yayınlanmayan Arka Sokaklar dizisinde bir devir kapandı.

İzleyici Arka Sokaklar yeni bölüm neden yok? Arka Sokaklar yeni bölüm ne zaman? Arka Sokaklar ne zaman başlayacak? Sorularını cevabını dmerak ederken gelen haber izleyici derinden üzdü.

Başrollerinde Özgür Ozan, Zafer Ergin, İlker İnanoğlu, Oya Okar, Ozan Çobanoğlu ve Tunç Oğuz gibi başarılı oyuncu kadrosunun bulunduğu Arka Sokaklar dizisinden gelen haber dizinin hayranlırıı şok etti.

Arka Sokaklar dizisi ile ilgili  yeni gelişmeleri yakından takip eden seyircilerin iddialı diziye 45 günlük ara verilmiş ve yeni bölümlerinin ne zaman yayınlanacağı merak konusuydu.

Aksiyon dolu sahneleriyle Cuma akşamlarına damga vuran diziden gelen haber moralleri bozarken dizinin sevenlerini ise üzdü.

Arka Sokaklar dizisinden hangi başrol ayrıldı? Her bölümü olaylı sahneler yer alan Arka Sokaklar dizisinden gelen son haber şok etkisi yarattı işte merak edilem isim kim? detaylar..

Arka Sokaklar Rıza Baba karakteriyle milyonların sevgilisi haline gelen usta oyuncu Zafer Ergin iddialı dizi ile yollarını ayırdı.

Arka Sokaklar dizisine projenin mimarı Türker İnanoğlu’nun isteği üzerine 45 gün ara verilmiş ancak bu ara daha sonra uzatılmıştı.

Yapım şirketi Erler Film de bu nedenle ekipten iş bulanların ayrılabileceğini açıklamış, dizi tekrar çekilirse de yeni oyuncularla yola devam edileceğini belirtti.

Medya kulislerinde yer alan çarpıcı iddianın detaylarına göre Arka Sokaklar dizisinin Rıza Baba’sı Zafer Ergin artık kadroda olmayacak.

Kuş Uçuşu dizisinde de konuk oyuncu olan usta oyuncu, 17 yıl rol aldığı Arka Sokaklar diziyle yaptığı sözleşmeyi de feshetti ve yeni gelecek projeleri değerlendirme kararı aldı.
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading