Yandex Metrica

Arka Sokaklar'ın yıldızıydı! Gamze Özçelik'in eski eşi Uğur Pektaş ekrana geri dönüyor! Bakın nerede rol alacak

Arka Sokaklar'ın yıldızıydı! Gamze Özçelik'in eski eşi Uğur Pektaş ekrana geri dönüyor! Bakın nerede rol alacak

Arka Sokaklar dizisinde canlandırdığı karakterle hafızalara kazınan Uğur Pektaş, bir süre önce oyunculuğa ara vermişti. Tasavvufa yönelen Pektaş, şimdilerde yeniden ekrana dönmeye hazırlanıyor. Başarılı oyuncu, TRT Dijital'in "Teşkilat-ı Mahsusa Trablus" dizisinde rol alacak.

Magazin

14.03.2024, 23:36

Arka Sokaklar dizisiyle büyük çıkış yakalayan ve daha sonra Survivor yarışmasında da performansıyla adından söz ettiren Uğur Pektaş, hayatını bir süredir gözlerden uzak sürdürüyordu. Son dönemlerde tasavvufa yöneldiği bilinen Pektaş, 6.5 yıl aranın ardından yeniden ekrana dönüyor.

Oyuncu, TRT Dijital'de izleyici ile buluşacak olan bir dizide rol alacak.

15 gündür annelik heyecanı yaşıyor! Eda Ece günler sonra ilk kez paylaşım yaptı: Artık... 15 gündür annelik heyecanı yaşıyor! Eda Ece günler sonra ilk... Haberi Görüntüle

TEŞKİLAT-I MAHSUSA TRABLUS DİZİSİYLE GERİ DÖNÜYOR 

Gazeteci Arif Hür, Pektaş'ın yeni projesiyle ilgili bilgi verdi. Hür, oyuncunun TRT Dijital için hazırlanan 'Teşkilat-ı Mahsusa Trablus' isimli projede rol alacağını duyurdu.  Teşkilat-ı Mahsusa Trablus, Türkiye, Tunus ve Cezayir'de çekilecek. Geçtiğimiz haftalarda çekimleri başlayan dizi, gerçek bir ajan hikayesini konu alacak. 

Uğur Pektaş, son olarak Cerrahi Tarikatı'nın postnişini, mutasavvıf Ömer Tuğrul İnançer'in cenaze töreninde görüntülenmişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading