Yandex Metrica

Arka Sokaklar'ın yıldızı Boğaç Aksoy oyunculuğu bıraktı, yeni mesleğini açıkladı! Kanser tedavisi görüyordu

Arka Sokaklar'ın yıldızı Boğaç Aksoy oyunculuğu bıraktı, yeni mesleğini açıkladı! Kanser tedavisi görüyordu

Arka Sokaklar dizisinde Volkan Komiser'e hayat veren ancak daha sonra lenf kanseri nedeniyle oyunculuğa ara veren Boğaç Aksoy, mesleğine ara verdi. İstanbul'u terk eden Aksoy, sosyal medya hesabından yeni mesleğini açıkladı.

Magazin

23.01.2024, 19:26

Arka Sokaklar'ın sevilen oyuncusu Boğaç Aksoy, bir süre önce lenf kanserine yakalanmıştı. Sağlık durumuyla ilgili sık sık paylaşım yaparak takipçilerini sevindiren oyuncu cephesinde yeni bir gelişme yalandı. Aksoy, doktorunun tavsiyesi üzerine İstanbul'u terk ederek Fethiye'ye yerleşti. Oyunculuğa ara veren Aksoy, yeni mesleğini de duyurdu.

OYUNCULUĞU BIRAKTI, KAPTAN OLDU

Oyuncu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Hastalık sürecimde ,doktorumun bana temiz hava olan bir yerde yaşamalısın tavsiyesi üzerine İstanbul’dan taşınmaya karar verdim..Fethiye’ye taşınmak, burada birşeyler yapmak uzun zamandır hayalimdi..Bunu gerçekleştirdiğim için çok mutluyum..Artık Fethiyeli oldum diyebilirim. Burada Boğaç Kaptan adlı yatımızda günlük,gece konaklamalı ve özel organizasyonlu turlarımız da sizlerle birlikte olmaktan mutluluk duyacağım.." dedi.

Zor günleri geride bırakan oyuncu, teknesinden fotoğrafları takipçileriyle paylaşıyor. Aksoy'a çok sayıda iyi dilek içeren mesajlar geliyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading