Yandex Metrica

Arif Verimli'den uzun süre sonra Müge Anlı itirafı! Ayrılmasının perde arkasını anlattı! '21 tansiyonla...'

Arif Verimli'den uzun süre sonra Müge Anlı itirafı! Ayrılmasının perde arkasını anlattı! '21 tansiyonla...'

Müge Anlı ile Tatlı Sert programının önemli isimlerinden psikiyatrist Arif Verimli, bir süre önce programdan ayrılma kararı almıştı. Ünlü psikiyatrist, uzun süre sonra yaptığı itirafla magazin gündemine bomba gibi düştü.

Magazin

26.03.2024, 03:25

Müge Anlı'nın sunuculuğunu üstlendiği Müge Anlı ile Tatlı Sert programı yıllardır büyük bir ilgiyle izleniyor. Programın en önemli isimlerinden biri de ünlü psikiyatrist Arif Verimli olmuştu. Ancak Verimli, programda Şevki Sözen ile arasında yaşanan gerginlik sonrası programa veda etmişti. Programla ilgili açıklamalarıyla zaman zaman gündeme gelen Arif Verimli, ayrılışının perde arkasına dair konuştu.

Bir Kadın Bir Erkek'in Zeynep'i şimdi Bahar'la büyülüyor: Demet Evgar'ın inanılmaz dönüşümü Bir Kadın Bir Erkek'in Zeynep'i şimdi Bahar'la büyülüyor: Demet Evgar'ın... Haberi Görüntüle

"ÜZERİMDEKİ MİKROFONLARI SÖKÜP ATTIM"

Twitter'dan bir takipçisine yanıt veren Verimli, "Programı bıraktığım gün 21 tansiyonla üzerimdeki mikrofonları söküp attım, bıraktım, gittim. Gayet de mutluyum. Yalnız bir hekim bir başka hekimi kırmışsa arar özür diler. Zaten dönmeyeceğim bitti. Program için değil kırgınlığım. Hatta sağ olsun iyi de oldu benim için" ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading