Yandex Metrica
SON DAKİKA
Arif Verimli'den ortalığı ayağa kaldıran paylaşım! Esra Erol'a transfer oluyor! 'Müge Anlı'ya nispet yapıyor'

Arif Verimli'den ortalığı ayağa kaldıran paylaşım! Esra Erol'a transfer oluyor! 'Müge Anlı'ya nispet yapıyor'

Müge Anlı'nın programında uzun süre yer alan ancak son zamanlarda küslük nedeniyle programa ara veren Arif Verimli'nin Esra Erol'a katılacağı iddia edildi.

Magazin

23.01.2024, 18:34

13 yıl boyunca Müge Anlı'nın programında yer alan Prof. Dr. Arif Verimli, geçtiğimiz yıl Şevki Sözen ile sorun yaşaması nedeniyle ayrılık kararı almıştı. Verimli, Müge Anlı'ya kırgın olduğunu da belirtmişti. Şimdi ise bomba bir iddia gündeme geldi. Verimli'nin yeniden ekrana döneceği öne sürüldü.

Geçtiğimiz günlerde Esra Erol'a bağlanarak bir konuğa yardım edeceğini duyuran Verimli, sosyal medya hesabından "Yeni işim hayırlı olsun o zaman" notunu yazdı. Paylaşımın ardından ünlü ismin Esra Erol'a transfer olacağı iddiası konuşulmaya başlandı.

İddia sosyal medyada gündem olurken, kullanıcılardan "Reyting savaşı mı?", "Müge Anlı'ya nispet mi yapıyor" gibi yorumlar geldi.

BÖYLE BİR  ANLAŞMA YOK

Mynet'in özel haberine göre; Arif Verimli'nin asistanı, Verimli Ailesi ile Esra Erol'un eski dostlukları olduğunu, profesyonel anlamda böyle bir anlaşma olmadığını dile getirdi. Arif Verimli'nin sadece yardıma muhtaç olan konuk için yayına bağlandığı belirtildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading