Yandex Metrica

Arif Verimli'den Müge Anlı'ya olay yaratacak sözler! 'Düğüne davet edilmedim' deyip her şeyi tek tek anlattı

Arif Verimli'den Müge Anlı'ya olay yaratacak sözler! 'Düğüne davet edilmedim' deyip her şeyi tek tek anlattı

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında ünlü sunucuyla birlikte 14 yıl çalışan ünlü psikiyatr Arif Verimli, katıldığı bir programda soruları yanıtladı. Verimli Müge Anlı ve Şevki Sözen hakkında sert sözler söyledi.

Magazin

09.02.2024, 13:55

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında yer alan Arif Verimli, 14 yılın ardından programla yollarını ayırmış, Müge Anlı ile aralarında sorun yaşandığını belirtmişti. Verimli, Müge Anlı ve program hakkındaki yeni açıklamasıyla gündeme geldi. 

Ünlü psikiyatr, 25 Haziran'da Şinasi Yüzbaşıoğlu ile dünyaevine giren Müge Anlı'nın kendisini düğüne davet etmediğini söyledi.

Prof. Dr. Arif Verimli, Yasemin Özçelik'in sunduğu YouTube programına konuk oldu. Verimli, "14 yıl emek verdiniz Müge Anlı'ya, biz çok üzüldük. Kırgın mısınız?" sorusuna çok konuşulacak bir yanıt verdi. 

"İKİSİNİN DE BİR KIYMETİ YOK"

Verimli, "Samimi cevap vermek gerekirse kırgınım. Hiç ilgisi olmayan bir insan sizin konunuzla ilgili ahkam keserse ne yaparsınız? Ben buna bozuldum. Şevki Sözen Bey her gün alanıma giriyordu. Rica ettik, tartıştık, şunu yaptık, bunu yaptık, hiç dinlemedi arkadaşımız." dedi.

Diğer yandan  "Daha çok kırgın olduğunuz kişi Müge Anlı mı, Şevki Sözen mi?" sorusu üzerine "Valla ikisinin de kıymeti yok benim için" şeklinde cevap verdi. Müge Anlı ile görüşmediğini belirten Verimli, düğüne davet edilmediğini ifade ederek mutluluklar diledi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading