Yandex Metrica

Arda Türkmen ve Melodi Elbirliler çifti anne-baba oldu! Bebeklerini paylaşıp ismini açıkladılar

Arda Türkmen ve Melodi Elbirliler çifti anne-baba oldu! Bebeklerini paylaşıp ismini açıkladılar

Geçtiğimiz yıl nikah masasına oturan Arda Türkmen ve Melodi Elbirliler'in ilk bebeği dünyaya geldi. Türkmen, sosyal medya hesabından kızının fotoğrafını paylaşarak ismini açıkladı.

Magazin

27.03.2024, 02:06

Ünlü şef Arda Türkmen, sunduğu yemek programlarıyla adını geniş kitlelere duyurmayı başardı. Türkmen, geçtiğimiz yıl sosyal medya fenomeni Melodi Elbirliler ile nikah masasına oturdu. Bir süre sonra bebek müjdesi veren ünlü çiftin kızları dün dünyaya geldi. 

Verdiği pozlarla tepki çekmişti! Uraz Kaygılaroğlu sevgilisi Sayna Soleimanpour ile birlikte yeni fotoğraflar paylaştı Verdiği pozlarla tepki çekmişti! Uraz Kaygılaroğlu sevgilisi Sayna Soleimanpour ile... Haberi Görüntüle

"ADA SİENA TÜRKMEN HOŞGELDİN"

Arda Türkmen, dün akşam yaptığı paylaşımla baba olduğunu duyurdu. Kızının ayağını paylaşan Türkmen,  "Biz bugün 3 olduk… Kızımız Ada Siena Türkmen, ailemize hoş geldin… Yolun, bahtın, şansın hep açık olsun… Allah herkesin de gönlüne göre versin… Bugün en mutlu günümüz… Güzel dilekleri için herkese çok teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Türkmen'in o paylaşımına Işın Karaca, Dolunay Soysert, Pınar Altuğ Atacan gibi birçok ünlü isimden tebrik yorumu geldi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading