Yandex Metrica

Sitede Ara

Arda Kural'ın yeni projesi belli oldu! Arabesk albüm çıkarıyor 'Bana bunları yaşatanlarla uğraşacağım'

Arda Kural'ın yeni projesi belli oldu! Arabesk albüm çıkarıyor 'Bana bunları yaşatanlarla uğraşacağım'

Bir dönem 'Yerli Leonardo diCaprio' olarak anılan ve psikolojik sorunlar nedeniyle bir süredir ekranlardan uzak olan Arda Kural, yeniden ekrana döndü. Yeni projesini açıklayan oyuncu, şarkıcı olacağını duyurdu.

Magazin

19.02.2024, 04:25

Yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle uzun süredir gözlerden uzak olan Arda Kural, şimdilerde yeniden eski günlerine dönmeye hazırlanıyor. Son günlerin en çok konuşulan isimleri arasında yer alan oyuncu, kariyer planıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

MÜZİK DÜNYASINA ADIM ATIYOR

Melis Güvenç'in Youtube'da yayınlanan programına konuk olan Arda Kural, bir arabesk albüm yapmaya hazırlandığı ve kendi şarkılarını seslendireceğini açıkladı. Kural, "Arabesk türünde kendi bestelerimi ve şarkılarımı yapıyorum. Dün bir görüşmek yaptık ve anlaştık. Müzik yapacağım. Konser vereceğim" dedi.

"BANA BUNLARI YAŞATANLARLA UĞRAŞACAĞIM"

Yaşadığı zor günler nedeniyle öfkeli olduğunu söyleyen Kural, "Bana bunları yaşatanlarla uğraşacağım. Kimsenin sınırlarını adaletsiz şekilde ihlal etmem ama uğraşırım. Başarılarımın hepsini bu yönde kullanırım. 'Siz nesiniz' diye bakışlar da atarım, yarış da başlatırım. Belki bu savaş hiç bitmez. Çünkü çok yalnızdım ama şimdi kendimi güçlü hissediyorum" ifadelerini kullandı.

"AŞK YAŞAYACAK HALİM YOK"

Ekrandan uzak kaldığı 10 yıllık süreçte kimseyle ilişkisi olmadığını belirten Kural, aşka inanmadığını söyledi. Aile kurmak istemediğini söyleyen oyuncu, "Şu an aile kurarsam zaten çok tuhaf olur. 10 yıl içinde hiç ilişkim de olmadı. Aşk yaşamayı kim istemez, ama aşk iğrenç bir şey. Zaten manyak olmuşum, bunun üzerine bir de aşk yaşayacak halim yok" diye konuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading