Yandex Metrica

Arda Kural'dan çok konuşulacak itiraf! 'Babam bizi terk etmek zorunda kaldı'

Arda Kural'dan çok konuşulacak itiraf! 'Babam bizi terk etmek zorunda kaldı'

Zor günleri atlatıp eski günlerine dönmesiyle gündeme gelen Arda Kural, özel hayatıyla ilgili bilinmeyenleri anlattı. Oyuncu, annesinin başka bir erkeği babasından üstün görmesi nedeniyle ayrıldıklarını, babasının da kendilerini terk ettiğini söyledi.

Magazin

23.01.2024, 18:55

Bir dönem psikolojik sorunlar yaşayan Arda Kural, uzun süredir ekranlardan uzaktı. Eski formuna dönen  ve yeni imajıyla dikkat çeken Kural, son günlerde sık sık gündeme geliyor. Haberler.com'un sorularını yanıtlayan oyuncu, anne ve babasının ayrılığını ve yaşadıkları süreci ilk kez anlattı.

"BABAM BİZİ TERK ETMEK ZORUNDA KALDI"

Anne ve babasının ayrılığını anlatan oyuncu, "Annemle babam ayrıldığında babam bizi terk etmek zorunda kaldı. Babam ilim dergahına giderek kendini Allah'a adadı. Çünkü annemle ayrıldığı için çok acı çekiyordu. Araya bir erkek girmişti. Annem başka bir erkeği babamdan daha üstün görmüştü." ifadelerini kullandı.

"İLİM DERGAHLARINA GİDİP SOHBETLERE KATILDIM"

Kural, açıklamasının devamında "Aralarına giren, hayatına giren biri değil ama sadece babam kendini ezik hissetti. Ama babamın o duygularını hatırlıyorum. Üzücü şeyler yaşıyorlardı. Ben babamın yanında liseyi okumaya başladım. İlim dergahlarına babam beni de götürmeye başladı. Sohbetlere katılıyordum." diye konuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading