Yandex Metrica
SON DAKİKA
Arabesk desen var! Bergen'in şarkısını seslendiren Aleyna Tilki listenin ilk sırasına yerleşti

Arabesk desen var! Bergen'in şarkısını seslendiren Aleyna Tilki listenin ilk sırasına yerleşti

Özel yaşamı ve sosyal medya paylaşımlarıyla sürekli magazin gündeminin ilk sırasına oturan Aleyna Tilki, bu sefer Bergen'in şarkısını seslendirerek dijital platformların en çok dinlenen ismi oldu.

Magazin

22.03.2024, 02:22

Takipçilerinin isteğiyle yıllar önce YouTube'da seslendirdiği Bergen'in Sen 'Affetsen Ben Affetmem' isimli şarkısını dijital platformlara taşıyan Aleyna Tilki, iTunes'da listenin 1 numarasına yerleşti.

Kendi ses tonuyla ve aynı zamanda arabesk bir hava katarak şarkıyı seslendiren ünlü şarkıcı, dinleyicilerinden hem tepki hem de övgü aldı.

Kate Middleton intihar mı etti? William'ın aldatma hikayesi Kral Charles'ın... Haberi Görüntüle

'ARABESKİN KRALİÇESİ' DEDİLER

Daha önce de Yalnız Çiçek ve Dipsiz Kuyum isimli arabesk parçaları kendisine özgü sesiyle yorumlayan Aleyna Tilki, Sen Affetsen Ben Affetmem isimli şarkıyla birlikte bazı müzikseverler tarafından 'Arabeskin Kraliçesi' olarak adlandırıldı. 

Pop şarkıların yanında arabesk şarkılar da seslendiren Tilki, kendisine yöneltilen arabesk şarkılara yönelik bir soruyu 'Gerçek olan her şeyin ömrümde yeri vardır. Tarzı, şekli fark etmez. Çok gerçek bir şarkı, çok usta müzisyenlerle ile çalışmak keyifliydi' şeklinde cevaplamıştı.

Halk TV sunucusu Şirin Payzın Almanya'da kaza geçirdi: Ameliyata alındı Haberi Görüntüle

İŞTE O ŞARKI

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading