Yandex Metrica

DOLAR

32.50

%-0.1 expand_more

EURO

34.96

%0.31 expand_less

ALTIN

2436.10

%0.64 expand_less

BIST

9716.95

%-0 expand_less

BTC ($)

64168.70

%0.17 expand_less

Ameliyat olan Seren Serengil'in sağlık durumu nasıl?

Ameliyat olan Seren Serengil'in sağlık durumu nasıl?

Dumping sendromuyla mücadele eden Seren Serengil yeniden ameliyat oldu. Sevgilisi Mustafa Tohma, Serengil için dua istedi.

Magazin

18.04.2024, 19:02

Zayıflamak için ameliyat olduktan sonra Dumping sendromuyla mücadele etmeye başlayan Seren Serengil dün yeniden ameliyat oldu. Serengil'in sağlık durumuyla ilgili açıklamayı sevgilisi Mustafa Tohma yaptı. Tohma, Instagram'dan yaptığı paylaşımda Serengil'in ameliyat sonrası fotoğrafını da paylaştı.

Geçtiğimiz hafta babasını kaybetmişti! Oyuncu Damla Ersubaşı yeni bir video paylaştı Geçtiğimiz hafta babasını kaybetmişti! Oyuncu Damla Ersubaşı yeni bir video... Haberi Görüntüle

SEREN SERENGİL SAĞLIK DURUMU

Mustafa Tohma, Serengil'in sağlık durumuyla ilgili paylaşımında şu ifadeleri kullandı: 

"Seren çok ağır bir dönem geçirdi belki sizlere yansıtmayı sevmediğinden hep neşeli haline rastladınız sayfasında, çünkü o hiçbir zaman yaşadığı durumdan faydalanmayı isteyen biri olmadı. Son bir aydır gece gündüz neredeyse teknede de hep yattı film seyretti."

"BÖBREKLERİ ÇALIŞAMAYACAK DURUMA GELDİ"

"Böbrek ve safra kesesi çalışmayacak duruma gelmişti. Bir de geri dönüşüm ameliyatını olması gerekiyordu." diyen Tohma, yapılan tetkikler sonucu bağırsağının olması gerekenden kısa olduğu için damping sendromu yaşadığını belirtti. "Safra kesesi alınacak bağırsak ameliyatı beraber bir ara olacaktı bu ayında sonunda... Fakat Seren'in karaciğer değerlerinin birdenbire çok yüksek çıkması ve siroza çevirebilme ihtimali onun vücut denge ve değerlerinin yerine gelmesini beklenmeden derhal ameliyat olma zaruretini doğurdu." dedi.

İki ameliyatın aynı anda yapılmasını kaldıramayacağı için ilk olarak safra kesesinin alındığını bildiren Mustafa Tohma, "İkinci ameliyatı da vücut biraz daha toparlanınca kan değerlerini yerine gelince olacak. Şu an iyi... Siz sevenlerinin duasıyla daha da iyi olacak. Teşekkür ederiz" diye yazdı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading