Yandex Metrica
SON DAKİKA
Alişan ve Buse Varol'un boşanacağı iddia edilmişti... İlk açıklama geldi! 'Dilekçeler verilmiş, karar alınmış...'

Alişan ve Buse Varol'un boşanacağı iddia edilmişti... İlk açıklama geldi! 'Dilekçeler verilmiş, karar alınmış...'

2018 yılında nikah masasına oturan Alişan ve Buse Varol'un boşanacakları, sessiz sedasız boşanma dilekçelerini verdikleri iddia edilmişti. Çıkan haberlerin ardından Alişan'dan sitem dolu bir paylaşım geldi.

Magazin

23.01.2024, 18:47

Alişan ve Buse Varol'un 1 yaşına giren kızları Eliz'in doğum gününü ayrı ayrı kutlamaları dikkat çekmişti. Yaşananların ardından açıklamada bulunan Buse Varol, "Beni kimse eve davet etmedi" demişti.

Sabah'tan Bülent Cankurt ise çifte yakın kaynaklara dayandırdığı köşe yazısında Alişan ve Buse Varol'un boşanacağını, boşanma dilekçesini verdiklerini iddia etti. Çiftin boşanma davasının duruşma tarihinin de yakında belli olacağı öne sürüldü. Çıkan boşanma haberlerinin ardından Alişan'dan paylaşım geldi. Şarkıcı, 'Bizi bize bırakın' diyerek iddialara isyan etti.

"BİZİM ADIMIZA KARAR VERMEYİN"

Alişan paylaşımında şu ifadelere yer verdi: 

"Dilekçeler verilmiş... Kararlar alınmış.. Yok o haklıymış, yok bu haklıymış.. Kardeş kaybetmenin acısını yaşarken, daha yeni yeni toparlamaya çalışırken, her gün gözyaşı döken annemi, eşimi, rahmetli kardeşimin eşini, çocuklarımı, yeğenlerimi ne olur rahat bırakın.. Her ailede yaşanabilecek şeyler bunlar.. Biz bir karar verirsek açıklarız söyleriz.. Ama bizim adımıza karar vermeyin lütfen.. Ne olur artık senaryolar üretmeyin yorum yapmayın, bizi bize bırakın.. Kararı biz verelim.. Sonra ne isterseniz konuşursunuz yorum yaparsınız.."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading