Yandex Metrica
SON DAKİKA
Alişan ve Buse Varol krizi atlattı, el ele gezmeye çıktı! 'Bizi bize bırakın demiştik'

Alişan ve Buse Varol krizi atlattı, el ele gezmeye çıktı! 'Bizi bize bırakın demiştik'

Bir süredir evliliklerinde sorun yaşayan ve boşanacakları haberleriyle gündeme gelen Alişan ve Buse Varol, zor günleri geride bıraktı. Çift, geçtiğimiz gün bir alışveriş merkezinde el ele görüntülendi.

Magazin

23.01.2024, 18:55

2018 yılında nikah masasına oturan ve bu evlilikten iki çocukları olan Alişan ve Buse Varol, kızları Eliz'in doğum gününde bir kriz yaşamıştı. Çiftin evliliklerinde bir süredir kara bulutlar dolaşıyordu. Sorun yaşadıklarını doğrulayan çift, son günlerde sık sık boşanacakları haberleriyle gündeme geliyordu.

Krizi atlatan ikili, birkaç gün önce sosyal medyaya birlikte fotoğraf paylaşmış, aralarındaki buzların eridiğini göstermişti.

"HALLEDERİZ DEMİŞTİK"

Varol, son olarak eşiyle birlikte fotoğrafını paylaşıp "Çocuklar uykuya, biz dışarı" notunu yazarak nazar boncuğu emojisi ekledi. Çift, geçtiğimiz gün bir alışveriş merkezinde objektiflere yansıdı. El ele olmaları dikkat çeken ikili, basın mensuplarıyla ayaküstü sohbet etti.

2. Sayfa'nın haberine göre Varol sorular karşısında sessiz kalırken, Alişan "Bizi bize bırakın, biz hallederiz' demiştik, hallettik! Uzun zaman olmuştu dışarı çıkmayalı, bir nefes alalım dedik." diye konuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading