Yandex Metrica

Alişan ve Buse Varol haklarında çıkan habere isyan etti! 'Böyle şeylere bizi yakıştırmayın'

Alişan ve Buse Varol haklarında çıkan habere isyan etti! 'Böyle şeylere bizi yakıştırmayın'

Evliliklerindeki krizi atlatan Alişan ve Buse Varol zor günleri geride bıraktı. Geçtiğimiz gün görüntülenen çift, muhabirlerle sohbet ederek soruları yanıtladı.

Magazin

11.03.2024, 10:51

Kızları Eliz'in doğum gününde kriz yaşayan ve boşanacakları haberleriyle sıkça gündeme gelen Alişan ve Buse Varol, aralarındaki buzları eritti. Evliliklerini kurtaran ikili, eski günlerine geri döndü. Geçtiğimiz gün görüntülenen Alişan ve Buse Varol, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Her ailede böyle sorunlar yaşanabileceğini belirten Alişan, "İkinci baharınızı yaşıyorsunuz diyebilir miyiz?" sorusuna "Biz hep bir aradaydık. Biz hep bahardık" yanıtını verdi.

"NORMAL OLMAYAN ŞEYLER YAŞADIM"

Yaşadıkları krize ilişkin konuşan ünlü şarkıcı, "Ben kardeşimi kaybettim. Normal olmayan şeyler yaşadım. Bundan sonra belki eskisi gibi olamayabilirim. Sonuçta bir aile var ortada. Ama ben sevdiğim insanla evlendim. Ufak veya büyük şeyler yaşayabiliriz, önemli olan bunların çözülebilmesi" dedi. Buse Varol ise "Her ailede olan bir şeyi biz yaşadığımızda iş büyüyor" şeklinde konuştu.

"BÖYLE YAKIŞTIRMALAR BİZİ ÜZÜYOR"

"Sizi iyi gördük. Sorunlar aşıldı" denmesi üzerine Buse Varol bir şey demezken, Alişan "Önemli olan iyi olmak. Onun dışında da çok teferruat çok aile içi şeylere giriyor. O yüzden hiç konuşmamak en iyisi. Ama bugün bir kaç yerde gördüm 'İşlerine yaradı, krizi fırsata çevirdiler, şöyle yaptılar, böyle yaptılar...' Bizi böyle olaylara yakıştırmaları sadece üzüyor. Başka bir şey söylemek istemiyorum." diye konuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading