Yandex Metrica

Alişan ve Buse Varol hakkında çok konuşulacak iddia! Boşanma şartı ortaya çıktı

Alişan ve Buse Varol hakkında çok konuşulacak iddia! Boşanma şartı ortaya çıktı

Şarkıcı Alişan ve eşi Buse Varol'la ilgili iddialar art arda geliyor. Ayrı evlerde yaşamaya başladıkları iddia edilen çiftin evliliğiyle ilgili yeni iddialar ortaya atıldı.

Magazin

23.01.2024, 18:48

Alişan ve Buse Varol'un kızları Eliz'in 1. yaş gününü ayrı ayrı kutlamaları bir kriz olduğunu ortaya çıkarmıştı. Buse Varol'un 'Ben eve davet edilmedim' açıklamasının ardından çiftin boşanacakları iddia edilmişti. Varol'un geçtiğimiz günlerde görüntülendiği AVM'de alyansını çıkarmış olması da iddiaları güçlendirdi.

"BOŞANMA HAZIRLIKLARI BAŞLADI"

Seyhan Soylu, çift hakkında şaşırtan iddialarda bulundu. Al Sana Haber programı sunucusu Soylu, Alişan'ın 6 gündür evine gitmediğini belirterek, "İlk ben açıklamıştım bunu. Buse de 3-4 gündür evine gitmiyor. Annesinde kalıyor çocuklarla birlikte. İkincisi Buse Varol'un avukatı boşanma hazırlıklarına başladı. Sansasyonlardan uzak nasıl boşanılır diye mahkemeyle ilgili başkan aranıyor. Üçüncüsü ise Buse Varol ayrılma şartı olarak, basında yazıldığı gibi 5 milyon dolarlık ev varmış da anlaşılamamış meselesi değil." dedi.

"SUZAN HANIM OLAYA EL KOYDU"

Alişan'ın üzerinde hiçbir mal varlığı olmadığını söyleyen Soylu, "Alişan'ın tüm yatırımı ailesi üzerine yapılır. Buse böyle yaparak Alişan'dan bir şey alamaz. Mal paylaşımı yok çünkü Alişan'ın böyle bir serveti yok. Şu anki evi de kiradır. Buse yalnızca çocukların üzerine bir ev olsun istemiş. Gayet de makul bir talep. Suzan Hanım bu olaya el koydu ve bir süre ayrı kalmalarını istedi. Suzan Hanım varken, onlar kolay kolay ayrılamazlar. Ayrı kalacaklar ama boşanmayacaklar" ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading