Yandex Metrica
SON DAKİKA
Alişan ve Buse Varol'dan boşanma açıklaması! 'Evleri ayırdılar' deniliyordu, son noktayı koydu!

Alişan ve Buse Varol'dan boşanma açıklaması! 'Evleri ayırdılar' deniliyordu, son noktayı koydu!

Şarkıcı Alişan ve Buse Varol, oğulları Burak'ın doğum günü için parti düzenledi. Çift, parti çıkışında basın mensuplarının sorularını yanıtladı. İkili, boşanma iddialarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Magazin

23.01.2024, 18:49

Alişan ve Buse Varol, 2018 yılında nikah masasına oturmuş çiftin Burak ve Eliz isminde iki çocuğu dünyaya gelmişti. İkilinin kızları Eliz'in doğum gününü ayrı ayrı kutlamaları, evlilikte kriz çıktığı iddialarına neden olmuştu. Buse Varol'un "Beni kutlamaya davet etmediler" açıklaması ise boşanma iddialarını güçlendirmişti.

"AĞZI OLAN KONUŞUYOR"

Ünlü çift, oğulları Burak için düzenledikleri Harry Potter konseptli partiye katıldı. Alişan, eşi ve çocukları ile poz vermesinin ardından mekandan çıktı. Çıkışta gazetecilerle sohbet eden Alişan şöyle konuştu:

"Sadece hanımların ve çocukların katıldığı bir parti. Ben de geldim, fotoğraf çektirip çıktım.Allah herkesin evladını bağışlasın. İki çocuğumun değeri de aynı. Bütün çocuklar benim için kutsal ama kendi canından olduğu zaman daha bir başka oluyor. "

Boşanma iddialarının sorulması üzerine şarkıcı, "Boşanma konusunda yorum yapılmazsa sevinirim. Ağzı olan konuşuyor yapacak bir şey yok. Her ailede olabilecek şeyler. Bundan sonrası için bir şey olursa biz söyleriz zaten. Ortada bir kayıp, bir acı ve acılı aile var herkes yorum yaparken dikkatli olsun." ifadelerini kullandı.

"EVLERİN AYRILMASI SÖZ KONUSU DEĞİL"

Buse Varol ise "Alişan'ın evi ayırması söz konusu bile değil. Hiç öyle bir şey olmadı. İnsanların anlattığı gibi şeyler yok. Sürekli alyans takan biri değilim. Başka bir yüzük takmak istediğim zaman alyansı çıkartıyorum hepsi bu kadar." dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading