Yandex Metrica
SON DAKİKA
Alişan'ın eşi Buse Varol alyansını çıkarmıştı.. Flaş boşanma açıklaması! 'Her gün uyandığımda...'

Alişan'ın eşi Buse Varol alyansını çıkarmıştı.. Flaş boşanma açıklaması! 'Her gün uyandığımda...'

Alişan ve Buse Varol'un evliliklerinde kriz yaşadıkları, boşanma aşamasında oldukları iddia edilmişti. Çiftten Varol, geçtiğimiz gün Bebek'te bir mekan çıkışı muhabirlerin sorularını yanıtladı.

Magazin

23.01.2024, 18:48

Alişan ve Buse Varol'un kızları Eliz'in 1. yaş gününü ayrı ayrı kutlamalarının ardından evliliklerinde kriz olduğu iddiaları gündeme gelmiş, Varol'un 'Ben eve davet edilmedim' sözlerinin ardından boşanacakları öne sürülmüştü. Bir alışveriş merkezinde görüntülenen Buse Varol'un alyansını çıkarmış olması da iddiaları güçlendirmişti.

Varol, geçtiğimiz gün Bebek'te bir mekan çıkışı objektiflere yansıdı. Muhabirlerle ayaküstü sohbet eden oyuncu, boşanma haberleri ve yüzüğünü neden takmadığı hakkında açıklamalarda bulundu.

"AYNI EVDE YAŞIYORUZ"

Magazinburada'nın haberine göre Buse Varol, Boşanma dilekçelerinin verildiği yönündeki iddiaların sorulması üzerine Varol, "Arkadaşlar hiç öyle bir şey yok. Zaten Alişan açıklama yaptı okumuşsunuzdur illa ki." dedi. Muhabirlerin "Aradaki problemler çözüldü mü, Alişan Bey ile görüşüyor musunuz?" sorusuna Varol, "Aynı evde yaşıyoruz öyle şey olur mu tabi ki de görüşüyoruz." diyerek ayrı yaşadıkları iddialarını yalanladı.

Alyansını neden takmadığı sorularına yanıt veren oyuncu, "Yüzük ya da başka bir şey. Onlar bir gösterge değil. Ben hiç konuşmak istemiyorum" dedi.

"BUNLARI KONUŞMAK İSTEMİYORUM"

Gazetecilerin "Doğum gününde yaşanan kriz yüzünden mi?" sorusuna ise "Kriz falan yok arkadaşlar gerçekten." derken, aile ile problem yaşanmasına dair ise "Bunlar özel konular olduğu için gerçekten konuşmak istemiyorum. Eğer bir gün bir şey söylemek istersek Alişan ile birlikte söyleriz zaten. Her gün uyandığımda kendimle ilgili hiç bilmediğim haberler okuyorum. " ifadelerini kullandı. Oyuncu, boşanma dilekçesi verdikleri iddialarını da yalanladı.

"Sizi Alişan Bey ile ne zaman beraber göreceğiz bayadır göremedik" sözleri üzerine "Bilmiyorum, denk geliriz buralardayız" dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading