Yandex Metrica
SON DAKİKA
Alişan ile Buse Varol buzları eritti! Fotoğraftaki detay ortaya çıkardı

Alişan ile Buse Varol buzları eritti! Fotoğraftaki detay ortaya çıkardı

Bir süredir evliliklerinde kriz olduğu iddia edilen Alişan ve Buse Varol cephesinde yeni gelişme yaşandı. Oyuncunun Instagram'dan yaptığı son paylaşım aralarında sorun oldu iddialarını ortadan kaldırdı.

Magazin

23.01.2024, 18:51

Kızları Eliz'in doğum gününde kriz yaşadıkları iddia edilen Alişan ve Buse Varol'un evliliklerinde kara bulutlar dolaştığı ve boşanacakları iddia edilmişti. Buse Varol'un 'Eve davet edilmedim' açıklaması da iddiaları güçlendirmişti. 2018 yılında nikah masasına oturan çift, haklarında çıkan boşanma haberlerini yalanlamıştı. Ancak bir alışveriş merkezinde görüntülenen Buse Varol'un alyansını takmamış olması dikkatlerden kaçmamıştı.

ALYANSINI YENİDEN TAKTI

Önceki gün kızı Eliz ile birlikte ayna karşısında fotoğraf çekilen Buse Varol'un alyansını ve tektaşını yeniden taktığı görüldü. Bu hamlenin ardından "Alişan ve Buse aralarındaki buzları eritti" yorumları geldi.

"YÜZÜK GÖSTERGE DEĞİL"

Geçtiğimiz hafta basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Varol, alyans soruları üzerine "Yüzük ya da başka bir şey onlar gösterge değil. Her gün uyandığımda bambaşka haberler görüyorum. Yazılanları sosyal medyadan, gazetelerden öğreniyorum" demişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading