Yandex Metrica

Alişan'dan Will Smith'e destek! 'Yerin dibine gömerim'

Alişan'dan Will Smith'e destek! 'Yerin dibine gömerim'

94'üncü Oscar Ödülleri'ne Will Smith'in sunucu Chris Rock'a tokat atması damgasını vurmuştu. Birçok ünlü isimden Will Smith'e destek geldi. Alişan da büyük yankı uyandıran olayla ilgili tartışmalara dahil oldu.

Magazin

23.01.2024, 19:03

Önceki gece gerçekleşen Oscar Ödül Töreni'nde Will Smith ve Chris Rock arasında gerilim yaşandı. Chris Rock, Will Smith'in saçkıran hastalığı nedeniyle saçını kazıtan eşi Jada Pinkett Smith ile ilgili şaka yaptı. Bunun üzerine oyuncu, sahneye gelerek Chris Rock'a tokat attı. Daha sonra da "Karımın adını ağzına alma" diye bağırdı.

Olay Oscar Töreni'ne damgasını vururken, Demet Akalın, Gonca Vuslateri başta olmak üzere ünlü isimlerden Will Smith'e destek geldi. Alişan da Will Smith - Chris Rock tartışmalarına dahil oldu.Alişan, dün Demet Akalın ve Okan Kurt ile Kuruçeşme'de bir balıkçıda bir araya geldi. Şarkıcıya Will Smith'in Chris Rock'a tokat atması soruldu.

"EŞİME BÖYLE DAVRANILMASINA İZİN VERMEM"

Alişan, "Buna benzer bir gecede birisi eşiniz hakkında böyle bir şey yapsa tepkiniz nasıl olurdu?" sorusu üzerine "Böyle espriler onlar için normal bir şey. Tokat biraz ağır olmuş ama birisi benim eşime bu şekilde davranırsa tabii ki izin vermem. Onu yerin dibine gömerim, asla izin vermem" şeklinde yanıt verdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading